Projelerini Sundular

Gerze İlçesi Fakülte ve Yüksekokul Yardımlaşma ve Geliştirme Derneği projelerini sundular.

Projelerini Sundular

  29 Aralık 2013 Pazar günü saat 10 00 da Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dranaz Uygulama Otelinde Gerze İlçesi Fakülte ve Yüksekokulu Yardımlaşma ve Geliştirme Derneğinin organize ettiği kahvaltıya Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Halil Turgut, Gerze Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Gökhan Ceylan, Gerze İlçesi Fakülte ve Yüksekokulu Yardımlaşma ve Geliştirme Derneği Başkanı Fatih Ergün ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 Gerze İlçesi Fakülte ve Yüksekokul Yardımlaşma ve Geliştirme Derneği Başkanı Fatih Ergün açış konuşmasında,” Düzenlemiş olduğumuz bu kahvaltılı toplantımıza hoş geldiniz. Sinop Üniversitemizin ilçeleri içinde gelişmeye ve büyümeye en elverişli Meslek Yüksekokulu Gerze’de dir. Bu sebeple ki Gerze’deki Meslek Yüksekokulumuzun büyümesi ve gelişmesi için projelerimiz var.

Bu projeler hayata geçtiğinde Gerze Meslek Yüksekokulu ve Gerze’nin daha da ileri gideceği ve imrenilen, tercih de ön sırada olan okul olmasını istiyoruz. Gerze’mizin de ekonomik ve eğitim anlamında gelişmesi demektir.

Bizler aşkla çalışan yönetim olarak bize el vermenizi ve projelerimizin hayata geçirilmesi için sizlerden destek bekliyoruz.

Projelerimiz ise şunlardır, Gerze’ye kız ve erkek öğrenci için yurt yapımı, Gerze Üniversite Gençlik Merkezi ve Gerze Meslek Yüksekokulu yanındaki yerin tahsis edilmesidir.” dedi.








Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2013, 10:35
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER