Projemiz Tamam

Öztürk Cami projesinin hazır olduğunu söyledi.

Projemiz Tamam

Atatürk Mahallesi Muhtarı ve Muhtar adayı olan Rıza Öztürk Mahallesi için daha önceden vermiş olduğu cami yapımı için projenin tamamlandığını ve seçimlerden sonra başlayacağının sözünü verdi.

5 yıllık hizmetlerinin yanı sıra tekrar seçildiğinde yapacaklarını anlatan Öztürk; “31 Mart 2014 seçimlerinde verdiğiniz destekler doğrultusunda mahallemize muhtar seçildim. O günden itibaren mahallemizin eksiklerini ve sorunlarını gidermek için çalıştım. En büyük sorunumuz yol sorunuydu. Bir bütün olarak siz değerli vatandaşlarımızla birlikte yollarımızı en güzel şekilde yaptık. Mahallemiz için işimize gönül verdik. Mahallemiz büyümeye ve gelişmeye elverişli olduğu için hızla büyüyor ve büyüdükçe çalışmalarımıza en iyi şekilde devam edeceğiz.

Mahallemizde yarım kalan doğalgaz çalışmaları yaz mevsiminde tekrar başlayacaktır. Mahallemizin kullanılmayan boş arazilerini değerlendirerek yeşil alanlar çocuklarımız için parklar ve vatandaşlarımızın rahat spor yapabilmesi için spor aletlerinin, yürüyüş alanlarının olduğu parklar yaptık. Mahallemizde bulunan Site Camiinin eksiklerini hep beraber giderdik. Mahallemizin Hesapçı Bağ konumundaki olan Camii alanın temel açtık ve cami yapımı için projenin tamamlandı ve seçimlerden sonra başlayacağının sözünü sözünü şimdiden veriyorum. Çalışmalarımın devamı için sizlerin desteklerini bekliyorum” dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Elif
Elif - 5 yıl Önce

Cami yaptıracam diyerek gecen seçim insanları kandırarak oyları aldı. Lakin bişey yapamadı. Şimdi ise başkasının hayır için bağışladığı cami yerine diyanetin başlattığı projeye ben yaptırıyorum diyerek başkasının hayrını bari sahiplenme!!!

Hakkı
Hakkı - 5 yıl Önce

doğalgaz içinde geçen dönem söz vermiştin ama kendi evine almışsın ondan sonra 19 mayısa geçti niye izin verildi haberin yokmuydu...

banner381
SIRADAKİ HABER