PTT’ye Ziyaret

Kuruluşunun 176.yıldönümünü kutluyor.

PTT’ye Ziyaret

Gerze’de onu tanımayan yoktur aranızda. Senelerdir güler yüzlü ve içten üslubuyla Gerzelilerin gönüllerinde yer edinmiş Rıza Belovacıklı’dan bahsediyoruz. 23-30 Ekim tarihlerinin PTT Haftası olarak kutlanması ve PTT’nin kuruluşunun 176. Yıldönümü olması dolayısıyla kendisini makamında ziyarette bulunduk.

Rıza Belovacıklı 52 yaşında. Evli ve iki çocuk babası. Yüksekokul Mezunu ve doğma büyüme Gerzeli. PTT Gerze Şubesinde yirmi beş senedir halkımıza hizmet ediyor.

Belovacıklı, “ PTT’de yirmi bir sene veznedar olarak görev yaptıktan sonra 2012 senesinde Müdür Vekili oldum. Şubemizde mektup, kargo ve havale en çok bilinenleri başta olmak üzere üç yüzü aşkın dalda hizmet veriyoruz. Şubemizde bir müdür, üç memur, dört dağıtıcı ve bir hizmetli olmak üzere toplamda dokuz personel çalışıyor.

PTT’nin kuruluşunun 176.yıldönümü her sene kutlanmaktadır. Kutlamalar çerçevesinde öncelikle Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar’ı makamında ziyaret ettik. Ardından şube içerisindeki personellerin motivasyonunu artırmak ve onlara bizim için ne kadar önemli olduğunu ifade etmek amacıyla yiyecek ve içecek ikramında bulundum. Tebrik amaçlı gelen vatandaşlarımızı da kabul ederek elimden geldiği kadarıyla ağırlamaya çalıştım. Ayrıca PTT haftası da dahil olmak üzere milli ve dini bayramlar gibi özel günlerde Türkiye’nin her yerinde bulunan PTT şubelerinde gönderinin çeşidine göre belirli oranlarda indirim uygulanıyor.

Gerze’de yirmi beş senedir acısıyla tatlısıyla hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyorum. Şubemize gelen vatandaşlarımızı müşteri olarak değil misafirimiz olarak değerlendiriyorum. Halkımızı mağdur etmemek ve bekletmeden bir an önce işlerini halledebilmesi için özen gösteriyorum. Kuruluşumuzun 176.yıldönümü olması dolayısıyla tüm meslektaşlarımın PTT Haftasını kutluyorum.” şeklinde açıklamada bulundu.

Haber: Özge İnce

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2016, 15:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR..
HÜSEYİN BODUR.. - 7 yıl Önce

sayin müdürümüze ve ekibinre başarlarla dolu bir hayat diliyor,kuruluş yildönümlerini en samimi duygularimla tebrik ediyorum..!!!!!!!!!

banner381
SIRADAKİ HABER