Ramazan(Şeker) Bayramı’n da Çalışanlara Kötü Haber

Yaklaşık 3 buçuk milyon memur yaz tatili planı yapmak için Bakanlar Kurulu’ndan gelecek sevindirici haberi beklerken bu yıl 9 günlük bayram tatili hayali gerçek olmayacak.

Ramazan(Şeker) Bayramı’n da Çalışanlara Kötü Haber

  Ramazan Bayramı’nın ilk günü 28 Temmuz Pazartesi günü kutlanacak. Durum böyle olunca Arefe Günü de 27 Temmuz Pazar gününe tekabül ediyor. 28-29-30 Temmuz'u kapsayan (Pazartesi- Salı- Çarşamba) 3 günlük bayram tatilinin Cuma gününe kadar uzatılıp hafta sonu ile birlikte 9 güne uzaması ihtimali ise bu yıl Cumhurbaşkanlığı seçimine takıldı.

Geçtiğimiz hafta içinde Başbakan Erdoğan imzasıyla yayınlanan Başbakanlık Genelgesi’nde memurların izinlerini Cumhurbaşkanlığı seçimlerine göre ayarlamaları istenmiş ve “Cumhurbaşkanı seçiminin her aşamasında görev alması muhtemel kamu personelinin yıllık izinlerinin planlanmasında seçim tarihinin dikkate alınması zorunlu görülmektedir” denilmişti.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2014, 13:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 10 yıl Önce

sayın editör lütfen yaklaşmakta olan bayramın adı şeker bayrami değil.ramazan bayramidir.yoksa bu gidişle kurban bayraminida et bayrami yaparsiniz.lütfen dikkat edelim

banner381
SIRADAKİ HABER