“Salyangoz Bayrağı'nı Hayırlısıyla Asacağız”

Samsun Haberaks TV Programlar Koordinatörü Sinan Sallabaş ve Haberaks TV Genel Yayın Koordinatörü Fatih Korkmaz, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'yı ziyaret etti.

“Salyangoz Bayrağı'nı Hayırlısıyla Asacağız”


Son zamanlarda gerçekleştirilen Belediye çalışmaları ve Yavaş Şehir Projesi hakkında konuşan Gerze Belediye Başkanı; “Proje çalışmalarımız devam ediyor. Hazırladığımız projeleri KUZKA (Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı)'ya sunduk. Danışmanlık bazında hazırladığımız çalışmalar ile İzmir/Seferihisar'a ziyaret gerçekleştireceğiz. Gerze'miz "Yavaş Şehir" oluyor. Salyangoz Bayrağı'nı hayırlısıyla asacağız. İlçemiz için çok güzel faaliyetler olacak. Bu olay, turizm açısından kalkınmak adına çok güzel ve önemli bir adım. Bizlere desteğinden dolayı KUZKA'ya teşekkür ediyorum. Gerze çok yakında CITTA SLOW (Yavaş Şehir) olacaktır.” ifadelerine yer verdi.

Ankara'da yaşanan terör olayları ile ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Osman Belovacıklı; “Ankara'da yaşanan terör olayları bizi çok sarstı ve üzdü. Haberleri izlerken gencecik çocuklarımızın, vatandaşlarımızın, askerlerimizin öldüğünü görünce gözyaşlarımı tutamadım ve ağladım. Bu ülke bunları hakketmiyor. İnsanlarımız huzurlu, mutlu ve ekonomik açıdan rahat yaşamayı hakkediyor. Dış politikada ki kötü ve yanlış adımlar her geçen gün insanlarımızın zarar görmesine sebep oluyor. Siyasetin önde gelen isimlerinin biran önce bu sorunları çözmesini temenni ediyorum. Yarınlarımızın umudu diye nitelendirdiğimiz gençlerimiz ölüyor. İnsanlarımız artık tepkilerini göstersinler. Ülkenin geleceğine sahip çıkılsın. Ankara'da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 17:40

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER