Samsun Yolu Trafiğe Kapandı

Kimseden ses çıkmayınca, Belediye Esentepe mevkiinde heyelandan çöken yolun yapımına başladı.

Samsun Yolu Trafiğe Kapandı

  05 Mayıs 2015 tarihinde yapmış olduğumuz haberle, Gerze-Samsun Devlet Karayolu Samsun çıkışı Esentepe mevkiinde meydana gelen heyelan sonucu yolda oluşan büyük çapta göçük ve yarılmanın haberini “ Burası Türkiye Sınırları İçinde Değil mi” başlığı altında vermiştik.

  Yolda her an can ve mal kaybına sebebiyet verebilecek ölçüde büyük bir trafik kazasına davetiye çıkaracak boyuttaki hasarın giderilmesi için yetkililerden hala ses soluk çıkmaması üzerine belediye duyarlılığını göstererek kısıtlı bütçe imkanları ile yoldaki tamirat çalışmalarına başladı. Gazetemize konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Osman Belovacıklı; “Yolun durumundan kaynaklanan bir kaza ile canların yanmasını bekleyemezdik. Kısıtlı imkanlarımızı zorlayarak yolun tamiratına başladık. Öncelikle sağlam zemini buluncaya kadar kazı çalışmalarımızı sürdüreceğiz, sonra da zemini sağlamlaştırarak yolu tamamlayıp trafiğe açacağız. Trafik akışı şu anda Kiren caddesi mevkii üzerinden tünel bağlantısı ile sağlanıyor” dedi.











Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2015, 15:58

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 9 yıl Önce

zaten ne demişler ''bi işin varsa kendin yapacan '' bizde kendi işimizi kendimiz yapıyoruz hadi hayırlı olsun :)

salim altun
salim altun - 9 yıl Önce

Yolun yapımı esnasında kim fizibilite çalışması yaptı ise onun ve diğerlerinin hepsine selam söylüyor kendilerini çok güzel yad ediyorum

banner381
SIRADAKİ HABER