Sanat Müziğine Büyük İlgi

Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde Belediye Konservatuar ekibinin organizasyonunda gerçekleşen Türk Sanat Müziği Konseri büyük ilgi gördü

Sanat Müziğine Büyük İlgi

  21 Aralık 2014 akşamı Gerze Belediye Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programa Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Emniyet Müdürü Ünal Aslan, kurum müdürleri ve çok sayıda Gerzeli katıldı.

  Gecede koro şefi İbrahim Kocabıyık yönetiminde sahneye çıkan Gerze Belediyesi Konservatuar ekibi bir birinden güzel şarkılarını Türk Sanat Müziği sevenleri için seslendirdi. Söylenen şarkılarla dinleyenleri zaman zaman duygulandıran Meşk Korosu, kimi zamanda söyledikleri hareketli şarkılarla izleyicilere coşkulu anlar yaşattı. Bazı eserlerinin koroda bulunan solistler tarafından okunduğu konserin ardından geceye davetli olarak katılan TRT Sanatçısı Selçuk Aygan’ın seslendirdiği sanat şarkılarıyla Gerzeliler unutulmaz bir gece yaşadı.

  Konser sonrası Sanatçı Selçuk Aygan’a ve konservatuar ekibine çiçek takdiminde bulunan Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ise, kültürel anlamada Gerze Belediyesi konservatuar ekibinin güzel çalışmalara imza attığını belirterek, gecede Gerzelilerin gönül telini titreten birbirinden güzel eserlerin seslendirildiğini, finalde sahne alan Selçuk Aygan’ın geceye ayrı bir renk kattığını ifade etti. Belovacıklı ayrıca, gecede sahne alan sanatçılara, konservatuar korosuna ve yoğun katılım sağlayan Gerzelilere teşekkür ederek bu gibi faaliyetlerin süreceğini kaydetti.

Fotoğraf: Gerze Belediyesi











Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2014, 10:56
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER