Sarmaşık Cafe Açıldı

Üniversite gençliği yeni bir mekana kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Sarmaşık Cafe Açıldı

Genç girişimciler Gerze ekonomisine damgalarını vurmaya devam ediyor. Bunun bir örneğini 12 Aralık 2015 günü, 19 Mayıs mahallesi Sinop caddesi No:76/B’de, Gerze Meslek Yüksekokulu karşısında açılışı yapılan Sarmaşık Cafeyi ilçemize kazandıran Zehra Sarkandı verdi.

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Altunel ve Ak Parti İlçe Başkanı İzzet Karaman’ın açılış kurdelesini müştereken kestikleri Sarmaşık Cafe faaliyete geçti. Vatandaşların, Gerze Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin ve ilçe siyasetinden birçok ismin katıldığı açılışta yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Osman Belovacıklı; “ belediye olarak her türlü imkanlarımızı seferber ederek faaliyete geçen ve genç girişimcilere sağladığı kurs imkanları sonucu, ödeme imkanları son derece uygun koşullarda verdiği kredilerle girişimlere destek olan KOSGEB sayesinde bir işletme daha faaliyete geçmiş durumda. Bu gibi tesisler ilçe ekonomisine katkısının yanı sıra, Gerze’nin turizm açısından da gelişmesinde çok önemli katkılara neden olmakta, tesisin ilçemize hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum.” dedi.

Her türlü sıcak ve soğuk içecekler, salatalar, unlu mamuller, çorbalar gözleme çeşitleri ile hizmet verecek olan Sarmaşık Cafenin açılışı tekbir eşliğinde kesilen kurbandan sonra konukların cafeyi gezmeleri ve yapılan ikramlardan sonra sona erdi.









































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2015, 16:40

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
ibrahim özdemir
ibrahim özdemir - 8 yıl Önce

hayirli ugurlu olsun bol kazanclar ...

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

bu nadi̇de i̇şletmeyi̇ gerze ve gerzellerle, gerzemi̇ze gelen değerli̇ mi̇safi̇rleri̇mi̇ze kazandirdiğinizdan dolayi si̇zleri̇ en sami̇mi̇ duygularimizla tebri̇k edi̇yoruz...Allah utandirmasin, hayirli ve uğurlu olmasi temenni̇ ve dilkelri̇mi̇zle di̇yor,başarilar di̇li̇yoruz...bodur ai̇lesi̇..i̇st..!!!!!!!!!!

AHMET HAKAN ÖZSOY
AHMET HAKAN ÖZSOY - 8 yıl Önce

turgut abi ve yengehanıma hayırlı uğurlu olsun Allah bol kazanç versin

banner381
SIRADAKİ HABER