Say’ı Tanıyamadık

Say-Bar çevresinde tamamlanmak üzere olan çevre düzenlemesi bölgenin çehresini değiştiriyor.

Say’ı Tanıyamadık

Yolu say-bar güzergahına düşenleriniz, bu bölgenin bundan önceki pislik içerisinde, bakımsız ve terkedilmiş görünümü ve ilçeye yakışmadığı konusunda mutlaka hem fikir olmuşlardır.

Bu görüntü kirliliği belediyenin de dikkatini çekmiş olacak ki, bu soruna el atarak, bu bölgede Gerze’ye yakışır bir çevre düzenlemesi yapılabilmesi için hazırlattığı projeyi hayata geçirmiş.

Gerze Gündem olarak gittik ve yapılanları sizler için görüntüledik. Modern bir çevrede bulunması gereken bütün unsurları ihtiva eden her türlü argümanın mükemmel bir estetikle birleştirildiği bir şehircilik örneği sunulan eserleri beğeni ile izledik.

Girişe hiçbir masraftan kaçınılmayarak son derece modern bir tuvalet yapılmış, içini gezdik deyim yerinde ise “çiçek gibi” olduğunu memnuniyetle gördük. Her türlü oyun aletlerini içinde barındıran çocuk parkı ve dinlenmek amaçlı olarak ahşaptan yapılan kameliyeler yörenin güzelliğine ayrı bir güzellik katmış.

Düzenleme ile gerçekleştirilen çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmaları ile tamamlanmasına çok az bir süre kaldığına tanık olduğumuz say bar yöresinin eski atıl  halinden eser kalmamış.

Bu Gerze’nin daha çağdaş bir şehirciliğe kavuşturulması, Gerzelinin ise küçüğü ve büyüğü ile daha mutlu kent ortamında yaşaması için sunulan hizmete sahip çıkmak, onu koruyup kollamak elbette bizlere düşüyor.

 
















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2015, 16:26

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nafiye Aksu
Nafiye Aksu - 9 yıl Önce

bu güzeliyi gerzemize kazandıran başkanimiz osman belavacikliya ve emeyi̇ geçen tüm güzel i̇nsanlara şahsim adina teşekürler,,,

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 9 yıl Önce

gerze ve gerzeli̇lerle,memlketi̇mi̇ze gelen mi̇safi̇r ve turi̇stler her şeyi̇n en güzeli̇ne layiktir...bu i̇mkanlari hi̇zmet olarak i̇nsanlara bahşi̇etmek ayrica bi̇r güzeldi̇r....ayni hassasi̇yeti̇ cayvadaki̇ deni̇z kenarlarina koyulmasi gerek,,,tuvelet kabi̇ni̇, soyunma kabi̇ni̇ ve duş alma i̇mkaniyla oradaki̇ atil durumda yüzenlerle yan yana birakilmiş çöpleri̇ kaldirmakda güzeldi̇r......yi̇ği̇di̇ öldür mhakkini yem der atalşarimiz bende zaten hep öyle ypmayua çalişşiyorum ama anlayana elbet..saygilarimla..

banner381
SIRADAKİ HABER