Şenlik Caddesi Şenleniyor.

Çalışmaları yerinde inceledi.

Şenlik Caddesi Şenleniyor.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı İlçemiz Şenlik Caddesi’ni ziyaret ederek yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi. Ziyarette kendisineAtatürk Mahallesi Muhtarı Rıza Öztürk ile Cumhuriyet Mahallesi Nevzat Bal da eşlik etti.

Belovacıklı, “ Atatürk ve Cumhuriyet Mahallelerimizdeki her yere kilit taşı döşenecek. Ayrıca dere kenarı için de halkımıza yaşam alanı yapmayı planlıyoruz. Dere boyunca ağaçlandırma ve ışıklandırma çalışmaları olacak. Bu alanı trafiğe kapatacağız. Ayrıca yürüyüş yolunun yanında bir metre de bisiklet yolu yapacağız. Yol yapım çalışmaları tamamlanırken Belediyemizin hazırlamış olduğu otopark projesi için de gerekli adımları atarak araç park sorununu çözüme kavuşturacağız.” şeklinde açıklamada bulundu.

Atatürk Mahallesi Muhtarı Rıza Öztürk” Mahallemiz için taşın altına elimi koymaya hazırım. Çalışmalar kapsamında ihtiyaç olduğu takdirde maddi ve manevi olarak destek olmak için belediyemizin yanındayım.” dedi.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nevzat Bal “ Gerze Belediyesi kilit taşı döşeme çalışmalarını tamamladığında yaz mevsiminde toz kış mevsiminde çamur derdinden kurtulacağız. Mahallemizde kilit taşı döşenmeyen yer kalmayacak. Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.


Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2017, 13:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
19 MAYIS GENÇLİK CAD.
19 MAYIS GENÇLİK CAD. - 7 yıl Önce

sayin başkan 19 mayis mah.gençlik cad. yolunu parke yap deyince oralar inşaat alani diyosun şenlik caddesinde heryer inşaat alani nasil olack nasil bitutarsizlik bu

BarokTurk
BarokTurk - 7 yıl Önce

sizin gibi başkan darısı sinop unda başına inşAllah

gerzeli
gerzeli - 7 yıl Önce

dere kenarı demişken hatırlatmakta yarar var derenin içi düğün salonunun oradaki köprüye kadar betonlandı fakat yukarıdan gelen toz toprak çamur olup köprünün orada birikti yosun bağladı kötü görüntü ve koku bu sıcak günlerde sineklerle birlikte sağlığı olumsuz etkilemeye başladı temizlenmesi gerekir.

banner381
SIRADAKİ HABER