Şensoy İşçinin Yüzünü Güldürdü

Şensoy İşçinin Yüzünü Güldürdü

Gerze Belediyesi ve DİSK-Genel İş Sendikası arasında gerçekleşen görüşmelere Belediye Başkanı Cevat ŞENSOY, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih ÖZ, DİSK Genel-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Mutlu KARABACAK, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet KALFAOĞLU ve Ümit AKÇA, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet ERGÜN, İş Yeri Temsilcisi Özkan ÖZTÜRK ve Sercan SUCU ile birlikte KHK'lı gözlemci işçiler katılırken, alınan kararlar neticesinde Başkan ŞENSOY işçinin yüzünü güldürdü.

Gerçekleştirilen görüşmeler esnasında işçi kardeşlerimizin sarfettiği alın terini göz önünde bulunduran ve bu zor zamanlarda dahil her daim çalışma arkadaşlarının yanlarında olduğunu göstermek için çabalayan Başkan ŞENSOY’a teşekkür eden DİSK Genel-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Mutlu KARABACAK, imzalanan iki yıllık sözleşmenin her iki taraf adına da hayırlara vesile olması diledi.

İmza esnasında görüşlerini bildiren Şensoy; İşçi kardeşlerimiz, Gerze’mizi taşıyacağımız hedeflerde baş faktör konumundalar. Gerze’miz için gece gündüz demeden birlikte mücadele verip, birlikte üretiyoruz. Bugün de Toplu İş Sözleşmesi kapsamında DİSK Genel-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Mutlu KARABACAK ve iş yeri temsilcilerimizle bir araya gelerek işçi ve emekçinin yanında tutum sergilediğimizi gösterdik. Bu hususta karşılıklı yapılan görüşmelerde KHK’lı işçi statüsünde bulunan kardeşlerimizin de memnuniyetini göz önünde bulundurarak ortak mutabakata vardık ve iki yıllık sözleşmemizi imzaladık .İmzaladığımız sözleşmenin en başta işçi ve emekçi arkadaşlarıma, daha sonra ise Gerze Belediyesi ve DİSK Genel-İş Sendikası’na hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER