Şensoy’dan Kamuoyuna

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy yerel bir haber sitesinde çıkan haberin asılsız olduğunu söyledi.

Şensoy’dan Kamuoyuna

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy günümüz itibariyle yerel internet sitesinde çıkan bir habere istinaden konuya açıklık getirmek üzere basın açıklaması gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Cevat ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Kıymetli hemşerilerim. Bugün itibariyle Sinop’ta yerel bir haber sitesinde yaşanılanların doğru bir şekilde vatandaşa yansıtılmadığını üzüntüyle görmüş bulunuyoruz. Hassasiyetle belirtmek isterim ki, Yaşlılarımıza verilen yemeklerde ki kesilme geçici bir süredir. Bu kararı almamızda ki asıl sebep ise yıllardan beri dağıtılan yemeklerin gerçekten muhtaç olan kişilere değil de, mal mülk sahibi olan insanlara verilmesidir. Özellikle belirtmek isterim ki; yapılan gerçek dışı haberde ismi geçen şahıs bir siyasi parti üyesi olup, 313 m² arsada 1/4 hisse sahibi, dubleks ev sahibi ve emekli maaşı olan bir vatandaştır. Bu da yapılan haberin ne niyetle, kimler tarafından yapıldığını maalesef açıkça ortaya koymaktadır. Bu hususta yapacağımız çalışmaların hazırlanması evresinde Belediyemiz tarafından yaşlılarımıza verilen yemek yardımını geçici süre dondurduk. Planımız ise gerçekten ihtiyaç sahibi olan, parası ve gayrimenkulü olmayan gerçek ihtiyaç sahiplerine bu desteği sağlamaktır.

Ayrıca, habercilik anlayışının her zaman özgür olmasından yana olduğumuzu da belirtmek isterim. Ancak, bu özgürlüğün içinde gerçeği arama ve bu şekilde doğru haber yapılması en büyük temennimizdir. Bu haber yapılırken tarafımız aranmamış ve konu hakkında neden böyle bir karar alındığı bilgisine başvurulmamıştır. Bu hususla ilgili hemşerilerimin gönlünün rahat olmasını ve Sosyal Belediyecilik ilkemizin her zaman gerçekten yardıma muhtaç kişiler için devam edeceğini belirtmek isterim.”

Saygılarımla,

Cevat ŞENSOY

Gerze Belediye Başkanı

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Aylin Akgün
Aylin Akgün - 5 yıl Önce

BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİDEN SEÇİLDİ DİYE HEMEN KARALAMA KAMPANYASI BASLATMAYIN. !!!OSMAN BAŞKAN SENELERCE GERZEMIZE HİZMET VERMIS DEĞERLİ BIR SAHSIYETTIR. TEESSUF EDİYORUM.

Akiltutulmasi
Akiltutulmasi - 5 yıl Önce

Gerçekten dediginiz gibi ise baya zenginmiş aa bide parti üyesi!!

Gürhan Tanga
Gürhan Tanga - 5 yıl Önce

Sayın başkan, Gerze’de ikamet eden ve yaşayan fakat köyde 15-20 dönüm yeri olanlarda var fakat boş tarlalar karın doyurmuyor.
Partinizin tarım politikaları sayesinde artık köylü bile unu parayla alıyor...

Emekli maaşı olan hatta kirada vermeyen bazı kasaba sakinlerimizin evinde tencere kaynamıyor kaynasada sofraya oturamıyor. Aile içinde emekli maaşı için varlığına katlanılan itilen kakılan Kişiler olduğuda bir gerçek.
Kıyaslama yaparken bu konuyuda dikkate alın derdini anlatamayan insanlar ilçemiz sokaklarında. Onları sağa sola sormanıza gerek yok giyiminden kuşamından zaten anlıyorsunuz sıkıntılarını, kısaca emekli ve evi olan bu insanların arasında gerçekten o bir tas çorbaya ihtiyacı olanlarda var.
Kısa süre durdurarak zorunlu oruç tutturmayın , tek tek tespit ederek de rencide etmeyin, bir hayır yapacaksanız sessiz ve amacına uygun olsun....

VaayBeGerzeli
VaayBeGerzeli - 5 yıl Önce

Dik dur eğilme başkan sen doğru olduğun sürece doğrunun yanında oldugun sürece bırak ne derlerse desinler.Sandık herseydir gerisi fasa fiso

partisiz
partisiz - 5 yıl Önce

önemli olan 82 yaşında yalnız bir ihtiyar olması olmalıydı.tanıyorum chp üyesi yaşlı bir i̇nsanımızdır.örnek biliyorumki yaşlı evide var köyüde var maaşıda var hergün yemek geliyor ama bir parti üyesi değil olmayabilirde olabilirdide.yaşlı yalnız yemeği kesilmemeli.sizde yaşlanacak birgün yalnız kalacaksınız paranız olsada.

Partisiz
Partisiz - 5 yıl Önce

Bahsettiğiniz teyzeyi tesadüf eseri tanıdım evet evi var maaşı da ama yaşlı hasta kimse vermese açlıktan o villa diye tabir edilen mekan ki villa değil ama öyle diyosunuz ora onun mezarı olur para kullanilamadiginda kişiyi doyurmuyor o yemeği öyle keseceginize en azından belediye maaşından aylık belli bir miktar kesilebilirdi millete yardım bu değil

Kızıl sultan
Kızıl sultan - 5 yıl Önce

Gülmek lazım bu yorumlara başkan işini bilir kimse acele etmesin

Reis
Reis - 5 yıl Önce

Kardeşim gerze adamın olsa ne fayda adam yanlız yaşıyorsa mecbur götüreceksin boş boş konuşmayın valla durumu çok iyi olup da oradan yemek almaz kimse CHP. Yönetimine oradan değil çalışmadan maaş alanlardan yürü çay bahçesi ihlallerinden yürü yürüye bilirsen

banner381
SIRADAKİ HABER