Şensoy’dan Kutlama Mesajı

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy Berat kandili vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

Şensoy’dan Kutlama Mesajı

Mesajında, "Sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, pek çok güzelliğin yaşandığı Ramazan-ı Şerifin habercisi olan Berat Kandilini idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Tüm İslam Alemi için fırsat olan Berat Kandili, Allah'ın bütün kullarına rahmet, lütuf ve mağfiret kapılarını aralayarak kullarını bağışladığı, günahlarını affettiği, dualarına karşılık verdiği mübarek gecelerden birisidir. Bizler de bu fırsatı değerlendirmeli, temiz bir kalple Allah'a yönelerek, bu mübarek geceyi en güzel şekilde idrak etmeliyiz. Çünkü bu günler paylaşma ve kardeşlik duygularının pekiştiği, küskünlerin yerini barışa bıraktığı ender bir gündür. Bu eşsiz gecenin kurtuluşumuza, günahlardan beratımıza vesile, günahlardan arınmış, tertemiz bir vicdanla hayırlı başlangıçlar için de büyük bir adım olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Alemi’nin mübarek Berat Kandillerini tebrik ediyorum. Berat Kandili vesilesiyle beratımızın önünde duran her türlü engeli bertaraf ederek birbirimizin beratına yardımcı olmayı, Ramazan-ı Şerife barış, huzur ve güven içinde kavuşmayı Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum."

Cevat ŞENSOY

Gerze Belediye Başkanı

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
yunus
yunus - 5 yıl Önce

başkanım hayırlı ramazanlar kolay gelsin

banner381
SIRADAKİ HABER