Sergiye Büyük İlgi

Gerze Belediyesi tarafından 15 Nisan Dünya Sanat Günü kutlamaları kapsamında Belediye konservatuarında Resim ve Heykel Sergisi açılışı davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

Sergiye Büyük İlgi

  Resim öğretmeni Korkut Tiryaki önderliğinde hazırlanan resim ve heykel sergisinin açılışına Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Ünal Arslan, Sanatçı Celalettin Tandoğdu ve çok sayıda davetli katıldı.

  Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar Sanatçı Celalettin Tandoğdu’ya teşekkür çiçeği takdim ederek katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ise resim öğretmeni Korkut Tiryaki’ye çiçek takdiminde bulunarak konuşmasında,” Belediyemiz sosyal bir belediyecilik hizmeti gerçekleştirdiği için sanata ve sanatçıya değer veren, destek veren bir belediyeyiz. Bugün burada güzel bir anlam ifade eden Dünya Sanat Günün de sanatçılarımız ve eserleriyle bir aradayız. Dünya Sanat Gününü kutluyorum.” dedi.

Davetliler sergiyi büyük bir beğeni ile gezip sanatçılardan eserleri hakkında bilgi aldılar.

15 Nisan 2015 Çarşamba günü açılan sergi 25 Nisan 2015 tarihine kadar açık kalacak.


















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2015, 10:30

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER