Seydi Ali Reis Gerze’de

GERZE MYO DENİZ VE LİMAN İŞLETMECİLİĞİ ÖĞRENCİLERİ SEYDİ ALİ REİS’ İN İZİNDE

Seydi Ali Reis Gerze’de
  Yüksekokulumuz Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri, 23 Aralık 2013 Pazartesi günü, Üniversitemize ait Türkiye'nin ilk yerli araştırma gemisi olan Seydi Ali Reis Araştırma Gemisiyle Sinop Limanı’ndan Gerze Liman mevkiine kadar Deniz ve Liman İşletmeciliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. M. Özkan KELEŞ’in kontrolünde denizde seyir yaptılar.
  Gemi, Gerze Limanı’nda, Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İ. Gökhan CEYLAN, Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğretim elemanları; Öğr. Gör. Hakan Özkan, Öğr. Gör. Tuncer Zoral ve Öğr. Gör. Gül Kavazak, Gerze Liman Başkanı Rüstem AKÇAY ve Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri tarafından karşılandı.  
  Öğrencilerimiz öncelikle araştırma gemisinin, kaptan köşkü, kamaralar, makine dairesi, toplantı salonu, mutfak vb. bölümleri gezdirilerek geminin donanımı ve özellikleri hakkında bilgilendirildikten sonra, seyir güvenliği ve denizde dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında da bilgi sahibi oldular.
  Gerze MYO Yönetimi adına Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İ. Gökhan CEYLAN da yaptığı açıklamada, Yüksekokulumuz Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencilerinin uygulama yapabilmeleri amacıyla Üniversitemiz imkanlarını bize sunan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Recep BİRCAN’a ve desteklerinden dolayı Gerze Liman Başkanı Rüstem AKÇAY‘a teşekkürlerini ileterek, Araştırma Gemisinin uygun şartlar oluştuğunda Gerze’ye gelerek Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri için uygulama yapma imkânı oluşturulacağını ifade etti.

Haber: Okt. Lütfü Kerem BAŞAR 



















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2013, 13:24
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER