Sezeryanla Doğum Yaptı

Hayvan sever Ahmet İnce ve Hatice Konuk’un kapısının önünde doğum yapmaya çalışan hamile sokak kedisi getirildiği veteriner klinikte sezeryanla doğum yaptı.

Sezeryanla Doğum Yaptı

  05 Ağustos 2014 Cuma günü kapılarının önüne gelen sokak kedisinin zor durumda olduğunu fark eden Hatice Konuk, kardeşi Ahmet İnce’ ye haber vererek Gerze İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne getirdiler. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’n de görev yapan Veteriner Hekim Betül Canikoğlu tarafından yapılan muayene sonucunda kedinin sezeryanla doğum yaptırılması gerektiğini fakat bu işlemin Sinop’ta veteriner klinikte yapılabileceğini söyledi. Bunun üzerine özel araçlarıyla Ahmet İnce ve Hatice Konuk Veteriner Hekim Betül Caniklioğlu beraberinde Sinop’ta Ersoy Veteriner Kliniğe getirdiler. Yaklaşık 1 saat süren başarılı operasyon sonunda dört yavru dünyaya geldi.

  Kedi ve yavruları eve getiren Hatice Konuk, “Narkozdan çıkan kedi normal doğum yapmadığından yavrularını yanına yanaştırmıyor. Yavrulara anne sütü değil pastörize sütle bakıyoruz. Yavrular büyüdüğünde tekrar gerçek ortamlarına bırakacağız.” dedi.







Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2014, 12:58
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER