Siftah Parası Başkan Belovacıklı’ dan,

Mavi Yeşil Cafe Restaurant Çarşı Mahallesi Hükümet Sokakta açıldı.

Siftah Parası Başkan Belovacıklı’ dan,

  Bu gün saat:12.00’ de gerçekleştirilen açılışa Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı. Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu, İl Genel Meclis Üyesi Cumhur Kurt, İlçe Müftüsü Ömer Yay, Daire Müdürleri ilçemiz Avukatlarından değerli büyüğümüz Kadir Olgunsoy ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

İlçe Müftüsü Ömer Yay’ ın kuran okumasından sonra, açılış kurdelesi Kaymakam Metin Kubilay ve Belediye Başkanı Osman Belovacıklı tarafından hayırlı olsun dilekleri ile müştereken kesildi.

Açılışta mikrofonu uzattığımız işyeri sahibi Yüksel Yıldırım; mesleğe yıllar önce İstanbul Etiler’ de başladığını, Mavi Yeşil Cafe restorandın ilçemizdeki ilk işletmecilik deneyimi olduğunu, işletmenin iki katlı ve aynı anda 40 kişiye hizmet verebilecek kapasitede olduğunu ve kaliteli hizmet talep edenler için uygun adres olduğunu, fiyatları ise makul seviyede tuttuklarını ifade etti.

Et, balık, sulu yemekler, sütlü tatlılar börek ve kahvaltı sunulacak olan işyerindeki açılış, konuklara yapılan ikramlarla sona erdi.
Haber: Nurgül Gençay






























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2012, 16:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
FARUK ŞAHİN
FARUK ŞAHİN - 11 yıl Önce

ilçemizde her yeni açılan işyeri demek gerzeli kardeşlerimize iş imkanı demek bu dogrultuda gerzemize yatırım yapan tüm hemşerilerimize allah tan hayırlı ve bol kazanç diliyorum.faruk şahin

SARAY TEKSTİL FAZLI ARAT
SARAY TEKSTİL FAZLI ARAT - 11 yıl Önce

hayırlı bolkazanclar kardeşim başarılarınındevamını dilerim

banner381
SIRADAKİ HABER