Sinop İçin Toplandılar.

Yeni projelerle adından söz ettirecek Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) Olağan Yönetim Kurulu toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Sinop İçin Toplandılar.

Başkan Rafet Orhan'ın ev sahipliğinde Kaşıbeyaz Restorantta gerçekleştirilen kahvaltının ardından toplantıda önemli kararlar alındı. İl ve ülke dışında olan yönetim kurulu üyeleri dışında tam kadro toplanan yönetim yaz tatilinin ardından yeni yılda yapılacak projeleri görüştü. Mali İşler ve Mali Danışmanlık Komisyon Başkanı Mali Müşavir Murat Yurdagül tarafından yönetim kuruluna şu ana kadar yapılan çalışmalarla ilgili mali bir rapor ve sunum gerçekleştirildi. Tüm yönetim kurulu üyelerinin görüşlerini de açıkladığı önerilerini sunduğu toplantı yaklaşık iki saat sürdü.

Toplantıda verilen eğitim öğretim burslarının bu yıl da devam etmesi kararı alınırken proje bazında yapılacak çalışmalar için komisyonlar kurulması kararı alındı. Toplantının sonunda yönetim kuruluna hitap eden SİAD Başkanı Rafet Orhan, SİAD'ın düzenli toplantılar yaparak örnek bir model oluşturduğunu belirterek toplantıya katılan üyelere teşekkür etti.

SİAD olarak büyük bir birlik beraberlik ve dayanışma örneği göstererek bu konuda tüm sivil toplum örgütlerine örnek olduğuna dikkat çekerek bu güzelliği yaşatan tüm SİAD ailesine minnettar olduğunu belirtti. SİAD'ın proje bazlı çalışmalarına bu yılda devam edeceğini belirterek sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra iş dünyası ile ilgili de projeleri hayata geçireceklerini kaydetti. SİAD olarak yapılan çalışmalar karşısında Sinop kamuoyu tarafından büyük bir destek ve takdir gördüklerini kaydeden Başkan Rafet Orhan, Sinoplu iş adamlarının buluşma adresi SİAD solaganıyla çıktıkları bu yolda her geçen gün üye sayısının arttığını SİAD'a üye olmak için iş adamlarının büyük bir teveccüh gösterdiklerini üyelerle paylaştı. Sinop için Sinoplu için çıktıkları bu kutsal yolda emin adımlarla ilerlediklerini sözlerine ekledi. Bilindiği üzere SİAD 15 günden bir toplantılarını ara vermeden yapıyor ve toplantılarda alınan kararlar ile çok önemli projeler hayata geçiyor.










Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2016, 11:42
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER