Sinop Valisi Değişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre Sinop ile birlikte 41 ilin valisi değişti. Kararname ile Sinop Valiliğine Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu atandı.

Sinop Valisi Değişti

Yeni Valiler Kararnamesiyle Sinop Valiliğine Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu getirildi.

Erol Karaömeroğlu kimdir?

  1. Rize doğumlu olan Erol KARAÖMEROĞLU, ilk, orta ve liseyi Rize'de okudu.
  2. yılında Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Erol KARAÖMEROĞLU, Kaymakamlık görevine Erzincan Valiliğinde stajyer Kaymakam olarak başladı. Rize'nin Çayeli İlçesi'nde Kaymakam Refikliği görevi ve Kilis merkezi ile ilçelerinde Mülkiye Müfettişliği teftiş stajında bulundu. İçişleri Bakanlığında yabancı dil kursuna katıldıktan sonra 8 ay süreyle İngiltere'ye gönderildi. Türkiye'ye dönüşte Ordu Ulubey Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu.

84. dönem Kaymakamlık kursuna katılarak 1997 yılı Temmuz ayında Tokat Artova'da Kaymakam olarak göreve başlayan Erol KARAÖMEROĞLU, sırasıyla Çaykara, İdil, Bozdoğan ve Palu Kaymakamlığı'ndan sonra Batman İli Vali Yardımcılığı görevinde bulundu. Vezirköprü ve Ula Kaymakamlığı sonrası geldiği Şereflikoçhisar Kaymakamlığı görevini icra ederken, 01.12.2016 tarihli 29905 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 30.11.2016. tarihli ve 2016/861 sayılı Müşterek Kararname ile Altındağ Kaymakamlığına atanan Erol KARAÖMEROĞLU, 10 Haziran 2020 tarihli kararnameyle Sinop Valisi oldu.

Erol KARAÖMEROĞLU evli ve 3 çocuk babasıdır.

Vitrin Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER