Sinop Valisi hızlı başladı.

Yeni Valimiz Dr. Ahmet Cengiz, halkın ihtiyaçları ve sorunlarıyla yakından ilgileneceğini gösterdi.

Sinop Valisi hızlı başladı.

13.12.2010 Bakanlar Kurulu kararıyla Pursaklar Kaymakamlığından İlimize Vali olarak atanan ve 06.01.2011 tarihinde görevine başlayan Dr. Ahmet Cengiz’in yaptığı ziyaret ve denetimlerin adresi bu defa Gerze Devlet Hastanesiydi.

Edinilen bilgiye göre; Gerze Devlet Hastanesi personeli, 12.02.2011 tarihinde, gece 01.30 civarında karşılarında bir anda Sinop Valisini görünce neye uğradığını şaşırdı. Fakat Valinin yapıcı ve olumlu yaklaşımıyla ortam sıcak bir havaya büründü.

Hasta yakınlarının ve personelin sorunlarını ve isteklerini dinleyen Vali Cengiz, insan sağlığının önemini çok iyi bildiğini, geldiği günden bu yana ilk işinin Gerze dahil olmak üzere tüm ilin sağlık sorunlarının tespiti olduğunu belirtti. Sorunların en kısa zamanda çözülmesi için gerekli her adımın atılacağını söyleyen Vali, kendi birikimlerini aktardığı nöbetçi personelle vedalaştıktan sonra hastaneden ayrıldı.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
abdullah cotuk
abdullah cotuk - 13 yıl Önce

mükemelcokcoki iyi aynı olayın bsinopta bütüm kurumlara yapılması cok daha iyi olurmesela il tarım müdürlüğüne

HÜSEYİN BODUR...........................
HÜSEYİN BODUR........................... - 13 yıl Önce

sAYIN VALİ BEY GENÇ BİR VALİMİZ GÖRÜNÜŞE GÖRE DİNAMİK , ENERJİ DOLU ŞU KALKINMADA ÖNÇELİKLİ İL İLAN EDİLEN SİNOP VE İLÇELERİNDE FAALİYET GÖSTEREN VE SSK SI YAPILMAYAN İŞ YERLERİNE GİTMESİ HEM DEVLETİN KASASI İÇİN İRAT KAYDEDİLEÇEK HEMDE O ZAVALLI HEMŞEHRİLERİMİZİN GELEÇEĞİ OLAN YAŞAM HAKKI SAYDIĞIMIZ EMEKLİLİKLERİNE FAYDASI OLACAKTIR BUNDAN DAHA BÜYÜK SEVAPMI VAR SANKİ SAYIN VALİM BUNU OKURSANIZ ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN DİYECEĞİM OKUYAMAZSANIZ UMARIM SİZ ŞAHSINIZA BUNU BİR BASIN DAN IŞMANINIZ ELBETTE GETİRİP GÖSTERMELİ ÇÜNKÜ BEN BU NOTU BUNDAN BÖYLE SİZE GÜVENDİĞİM İÇİN ESKİ BİR BASIN MENSUBU GAZTECİ SIFATIMLA YAZACAĞIM, SAYGILAR SUNUYORUM.....

banner381
SIRADAKİ HABER