Sinop’a Veda Etti

Gaziantep İslahiye İlçesine tayini çıkan Sinop İl Müftü Yardımcısı Ramazan Dolu için personel tarafından bir veda programı düzenlendi.

Sinop’a Veda Etti

  Sunuculuğunu Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Hüseyin Konukçu’nun yaptığı ve Sinop Üniversitesi Uygulama Otelinde gerçekleştirilen programa İl Müftüsü Mustafa Erkan, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, Diyanet-Sen Sinop İl Temsilcisi, daire personeli ve Din Görevlileri iştirak etti. Programın başlangıcında İlçe Müftülerini temsilen Durağan İlçe Müftüsü Safi Çınar, İmam-Hatipleri temsilen İmam-Hatip Ömer Aygül, Diyanet-Sen’i temsilen İbrahim Tekdemir, Sivil toplum kuruluşlarını temsilen Önder başkanı Hakkı Bafralı ve Sinop Din Görevlileri Derneğini temsilen başkan İsmail Aksoy birer konuşma yaptılar. Daha sonra bir konuşma yapan İl Müftüsü Mustafa Erkan “ Biliyorsunuz veda programları buruk geçer, hüzünlü geçer. Konuşma yapan arkadaşların Ramazan bey ile ilgili söylediklerinin hepsine katılıyorum. Yaklaşık 1,5 yıllık beraber çalışma imkanımız oldu. Bu süreçte geliştirdiği projelerle hem yükümüzü hafifletti hem de bizlere rahat çalışma yapabileceğimiz zeminler hazırladı. Ramazan bey projeler noktasında çok verimliydi. Şahsen biraz daha kalmasını gönlüm arzu ediyordu. Ama nasip böyleymiş. Hizmetlerimizde esas olan sürekliliktir. Mühim olan gök kubbede hoş seda bırakmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle gideceği yerlerde güzel hizmetler ifa edeceğine gönülden inanıyorum. Yüce Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Ailesi ve sevdikleriyle beraber nice güzel günler yaşamasını ve güzel hizmetler gerçekleştirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Daha sonra söz alan İl Müftü Yardımcısı Ramazan Dolu ise “ Yirmi yıllık hizmet süremde çok insan tanıdım ve çok olaylarla karşılaştım. Bütün bunlar bana çok güzel tecrübeler kazandırdı. Sizlerle karşılaşmam ve tanışmış olmamızın manevi boyutunu bilemem. Onu ancak Allah bilir. Ama bildiğim bir şey var ki burada gerçekten önemli şeyler öğrendim ve önemli tecrübeler kazandım. Çok güzel dostlar edindim. Burada ki hizmet sürecimde bize yol gösteren ve her zaman destek olan büyüğümüz İl Müftümüz sayın Mustafa Erkan hocamıza çok teşekkür ediyorum. Bu veda programının düzenlenmesinde emeği geçen başta Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürümüz Hüseyin Konukçu olmak üzere siz değerli dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Benim Karadeniz’de yüzlerce evimin olduğunu biliyorum. Sizlerde Gaziantep İslahiye’de bir evinizin olduğunu unutmayınız” dedi.

Duygu dolu anların yaşandığı veda programında karşılıklı helalleşmenin ardından İl Müftü yardımcısı Ramazan Dolu’ya günün anısına yapılan hediye takdimi ile program sona erdi. Haber. Celal Şenaslan TRT Diyanet-Sinop

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2015, 12:53

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER