Sinopspor 3.Turda

Başarıdan başarıya koşuyorlar.

Sinopspor 3.Turda

Sinop Dokuzoğlu Stadında oynan Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında 3.lig ekiplerinden Erbaaspor’u konuk eden Sinopspor penaltılarda rakibini eleyerek bir üst tura çıktı.

Sinop Dokuzoğlu Stadında saat:13:30 başlayan ve Aspor kanalında canlı olarak yayınlanan Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Sinopspor ile 3.lig ekibi Erbaaspor karşı karşıya geldi. Lisansı çıkartılan Alanzinho’da Sinopspor’da yedekler arasında yer aldı.

Maçın başlama düdüğü ile Erbaaspor üzerinde baskı kuran Sinopspor takımı ataklarını gole çeviremezken, Erbaaspor’da üzerinde oluşan baskıyı kırarak Sinopspor kalesine ataklarını sıklaştırdı.

Sinopspor Sierra Leoneli oyuncu İbrahim Teteh Bangura ile bulduğu atakları gole çeviremedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda oyuncu değişikliği yapan Sinopspor yeni transferi Alanzinho’yu oyuna alarak oyuna hareketlilik kazandırdı. 90 dakika boyunca takımlar birbirine karşı üstünlük sağlayamayınca maç uzatmalara gitti.

Sinopspor 94. dakikada Sinan Demircan’ın attığı gol ile Erbaaspor karşısında 1-0 üstünlük sağladı. 100. dakikada Emirhan Atilla’nın attığı gol ile konuk Erbaaspor skoru 1-1’e getirdi ve uzatma dakikalarında başka gol olmayınca maçta seri penaltılara geçildi.

Seri penaltı atışlarında ilk 2 penaltıları gole çeviren ekipler 3. Penaltı atışlarında Sinopspor kalecisi Ertuğrul yaptığı kurtarış ile Sinopspor’a, Erbaaspor karşısında avantaj sağladı. Seri penaltı atışlarının devamında Sinopsporlu futbolcular atışları gole çevirince Sinopspor – Erbaaspor’u 5-4 yenerek Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura çıktı. Maç sonucunda Sinopsporlu futbolcular, teknik ekip ve Sinopspor taraftarları galibiyeti doyasıya kutladılar.

Ziraat Türkiye Kupası maçını Sinop Valisi Hasan İpek, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd. Albay Halil Altıntaş, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan ve çok sayıda Sinopspor taraftarı tribünlerden izledi.

Foto: Velattin Saatçi


Vitrin Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2017, 11:48
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER