Sinop’ta Bir İlk

Sintat Doğal ve yöresel ürünlerini sanal şarküteriden Türkiye’ye pazarlayacak.

Sinop’ta Bir İlk

Sintat Sinop’ta bir ilki gerçekleştirerek Sinop’ta kendi ürettiği doğal ve yöresel ürünleri sanal ortamda pazarlayacak şarküterinin açılışını gerçekleştirdi.

1996 yılında günde 500lt. süt işleyerek faaliyete geçen Sintat Süt Ürünleri, 2009 yılında Organize Sanayi Bölgesindeki yerine taşınmış, 20 kişilik profesyonel ve teknik kadrosu ile, doğallıktan ve hijyenden taviz vermeyen ilkeleri ile bugün günde 5000lt. yoğurt, ayran, beyaz ve kaşar peyniri, tereyağı ve ayrıca unlu mamuller, reçel ve marmelat üretimi yapan bir kuruluş haline geldi.

Organize Sanayi Bölgesinde 19 Ocak 2016 Salı günü saat:12.30’da gerçekleştirilen açılışa,  Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner’le birlikte Çapa Üniversitesi Onkoloji Bölüm Doktoru Doç. Dr. Yavuz Dizdar ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Açılış kurdelesini Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner ve Doç. Dr. Yavuz Dizdar’ın birlikte kesmelerinden sonra, sanal ortamda pazarlaması yapılacak, süt ve süt ürünleri, reçel, ev tarhanası, doğal pekmezli un helvası ve hamsi tuzlama gibi ürünlerin tanıtımı gerçekleştirildi. Konuklara yapılan ikramların ardından açılış konuklara imalathanenin gezdirilmesi ile sona erdi.

 

Tüketici Danışma Hattı: 0 368 284 70 30-www.sinoppazari.com-www.sintat.com.tr

Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2016, 14:59

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER