Sinop’ta Yalnız Kimse Kalmadı

Sinop İl Müftülüğü, başlattığı proje ile örnek olmaya devam ediyor.

Sinop’ta Yalnız Kimse Kalmadı

  Diyanet İşleri Başkanlığının "Hiç Kimse, Kimsesiz Kalmasın. Bu Ramazan ve Her Zaman" temasıyla başlattığı kampanya çerçevesinde Sinop İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı, Sinop’ta bulunan yalnız ve kimsesizlerin yanında yer alarak, tespit edilen 120 aileye 50'er TL'lik yardım çeki dağıttı.

  Sinop İl Müftüsü Erkan “Hayırsever Sinop halkının Türkiye Diyanet Vakfına yapmış oldukları fitre, zekat ve bağışlar sayesinde Sinop’umuzda ki yetimlere, yaşlılara, mültecilere, çocuklara, yalnızlara ve mazlumlara dostluk eli uzatmaya ve her daim onların yalnızlıklarını ve ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. İl Müftülüğümüz tarafından geliştirilen ve İl Emniyet Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, sivil toplum kuruluşları ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından desteklenen proje kapsamında, tespit edilen yalnız ve muhtaç ailelerin tamamına ulaşmaya gayret edeceğiz. Tespit ettiğimiz yalnız ve kimsesizleri, din görevlisi kardeşlerimizin periyodik aralıklarla ziyaret etmesini ve ihtiyaçlarını gidermesini temin edeceğiz ” dedi.

İl Müftüsü Mustafa Erkan, müftülük olarak kimsesizlerin kimsesi olmaya ve yalnızların yanında yer almaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Celal Şenaslan Diyanet Haber Sinop

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2014, 14:27
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER