SİYAD Genel Başkanı Arpacı: “Biz bir gücüz” dedi.

İSTANBUL- Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) aylık olağan toplantısını Ataşehir İstanbul Şubesinde gerçekleştirdi. Toplantıya genel merkez yönetim kurulu üyeleri, şube yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra bazı üyeler katıldı.

SİYAD Genel Başkanı Arpacı: “Biz bir gücüz” dedi.

  Ev sahipliğini SİYAD Ataşehir Şube Başkanı Arif Kuşçu’nun yaptığı toplantıda katılımcılara etli pilav, ayva tatlısı ve ayran ikram edildi. Yemeğin ardından gündemdeki konulara geçildi. Samimi geçen toplantıda bugüne kadar yapılan ve gelecekte yapılması muhtemel etkinlikler görüşüldü.

Oturum Başkanlığını SİYAD Genel Başkanı Keramettin Arpacı’nın, ev sahipliğini SİYAD Ataşehir Şube Başkanı aynı zamanda Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Arif Kuşçu’nun yaptığı olağan toplantıda genel merkez yönetim kurulu üyeleri bugüne kadar yapılan etkinliklerle birlikte gelecekte yapılması düşünülen faaliyetler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Toplantı öncesinde konuşan Genel Başkan Keramettin Arpacı şunları söyledi: “SİYAD, bugün 14’e ulaşan şubeleriyle kocaman bir çınar ağacı. Uhdesinde yüzlerce yönetici, binlerce üye barındırmaktadır. Oluşturduğumuz yönetim kadrolarının içerisinde yeterli bilgi birikimine ve donanıma sahip arkadaşlarımız bulunmaktadır. Bu bir güçtür.  Gücümüzü imkanlarımız ölçüsünde Sinoplu hemşerilerimiz için kullanmaya çalışıyoruz. “Yarınlara Sözümüz Var” sloganımızla birlikte teşkilatlarımızda kayda değer hareketlilik meydana geldi. Son aylarda hep birlikte gerçekleştirdiğimiz organizasyonlarla adımızdan sık sık bahsedilir oldu. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz dernekler arası spor müsabakaları, sokak iftarları, Maltepe şubemizin eğitime katkı ve kaynaşma gecesi,  eğitime destek kahvaltı programı, 72 öğrencimize vermeye başladığımız burs, aşure gecesi, mevlid ve dua, Ataşehir Anadolu şubemizin kültür ve dayanışma gecesi, Gebze Şubemizin 6’ncı kuruluşu kültür gecesi bunlardan bir kaçıdır. Yaklaşık üç aydır üzerinde çalıştığımız Feshane Sinop Tanıtım Günleri, Sinop Valiliğimizin himayelerinde bizlerinde kayda değer önemli katkılarıyla gerçekleşti. Planlandığı şekliyle konulan hedefe başarıyla ulaştı. Sonuçlar bizim açımızdan sürpriz olmadı. Bundan sonra da büyük organizasyonları hem yapmaya hem de rol almaya devam edeceğiz. Çünkü biz bir gücüz. Var olan bu gücümüzden tüm Sinoplular istifade etsin arzusu içerisindeyiz.”

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2014, 17:14

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER