SİYAD Yönetimi Gerze'de

Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Başkanı ve yönetim kurulu Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret etti.

SİYAD Yönetimi Gerze'de

  Merkezi İstanbul'da bulunan derneğin faaliyetleri kapsamında Sinop'a gelen Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Başkanı Keramettin Arpacı, Onursal Başkan Şevket Tırıl, Genel Başkan Yardımcıları M. Akif Aydın, Lütfi Aslan ve Cemil Elmacı, Durağan, Saraydüzü ve Boyabat ilçelerindeki ziyaretlerinin ardından Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret etti. (SİYAD) Genel Başkanı Keramettin Arpacı SİYAD amblemi taşıyan plaket vererek hayırlı olsun dileklerini sundu.

SİYAD yönetimini Gerze’de görmekten dolayı mutlu olduğunu belirten Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, "Değerli Başkanımız Keramettin Arpacı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Dernek olarak bizi İstanbul'da en iyi şekilde temsil ediyorlar. Biz de Gerze’de onları en iyi şekilde temsil edeceğiz. Biz onların hizmetkarı olarak seçildik. Bu vesileyle derneğin yeni yönetimine başarılar diliyorum" dedi.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, SİYAD Genel Başkanı Keramettin Arpacıya Gerze resmini taşıyan plaket, Gerze’nin meşhur Hacıkadı horozunun biblosu ve Gerze’yi tanıtan dergiler vermesinin ardından ziyaret son buldu.

 
























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2014, 13:36
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER