SİYAD’dan Başsağlığı

İSTANBUL- Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Başkanı Keramettin Arpacı, Manisa'nın Soma ilçesinde maden ocağında dün meydana gelen elektrik panosunda çıkan yangın sebebiyle hayatını kaybeden işçilerimize Allah'tan rahmet diledi.

SİYAD’dan Başsağlığı

  SİYAD Genel Başkanı Keramettin Arpacı, maden ocağında bazı işçilerimizin bulundukları yerden çıkarıldığı, diğerlerinin de kurtarılması için çalışmaların hala sürdürüldüğüne dair bilgiler aldıklarını belirttikten sonra: “Manisa’nın Soma ilçesinde dün meydana gelen elektrik panosunda çıkan yangın sebebiyle maalesef yüzün üzerinde kardeşimiz hayatlarını kaybetti. Ülkemizi yasa boğdu. Bu elem verici olay tüm insanlarımızı yasa boğarken SİYAD camiamızı da derinden üzmüştür. Milletimizin başısağolsun. Maden ocağında geride mahsur kalanların kurtarılması için de hala çalışmaların sürdürüldüğünü öğrendik. 200 metre yerin altında kurtarılmayı bekleyen kardeşlerimize bir an önce kurtulmaları için dua ediyoruz, aramıza dönmelerini büyük bir sabırla bekliyoruz.” dedi.

SİYAD yönetim kurulu adına, maden ocağında meydana gelen patlama sonucunda yaralanan işçilerimize acil şifalar dileyen Arpacı, hayatlarını kaybeden tüm kardeşlerimize de Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diledi.

 

HABER İRTİBAT:

OSMAN ÇAKIR

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2014, 14:00
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER