SİYAŞAD dan Ziyaret

Sinop Yazalar Şairler ve Sanatçılar Derneği (SİYAŞAD) Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret etti.

SİYAŞAD dan Ziyaret

SİYAŞAD Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yavuz, Başkan Yardımcısı Doğan Özdemir, Sayman Tufan Bilgili ve üyelerin katıldığı ziyarette sanata ve sanatçıya karşı sergilenen duyarlılıklar konuşuldu. Sanatın her alanına büyük saygı duyduğunu niteleyen Belovacıklı derneğe her zaman destek olacağını ve bu anlamda da birçok etkinliklere imza atacaklarını belirttiği sohbette misafirlerine Yılmaz Özdil’in kaleme aldığı “Mustafa Kemal” adlı kitabı armağan etti.

Ziyarette amaçlarından bahseden Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yavuz ise; “Ziyaretimizin amacı derneğimizi ve amaçlarını anlatmak. Bu anlamda sergilediği misafirperverlik ve ilgiden dolaya kıymetli Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Karşılıklı desteklerimizin ve işbirliklerimizin neler üzerine olabileceği konusunda gerçekleştirdiğimiz sohbet iki taraf açısından oldukça verimli geçti. Kültürel ve sanatsal anlamda her zaman bir adım önde olan Gerze’ye katkı sağlamak bizlere mutluluk verecektir.” dedi.

Gerçekleşen ziyaret çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER