Soluğu Başkanın Makamında Aldılar

Sıcaktan bunalan pazarcı kadınlara, müjde yine Belovacıklı’dan geldi.

Soluğu Başkanın Makamında Aldılar

Yurt genelinde mevsim normallerinin üstünde seyreden sıcaklar konusunda insanımız kendince çeşitli önlemler alarak ferahlamaya çalışırken, bazıları da yetkililere tepki ve taleplerini farklı şekillerde gösteriyorlar. Bunun son örneği bugün Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın makamında yaşandı.

Kapalı pazaryerinde satış yaparken sıcaktan bunalan 4 köylü bayan vatandaş soluğu Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın makamında aldılar. Kapalı pazaryerindeki sıcaktan şikayetlerini dile getirdiler. Vatandaşların şikayetlerini dinleyen Başkan Belovacıklı, kendilerine hak verdiğini ifade ederken, bu sıkıntısının kesin çözümü için de müjdeyi verdi.

Son derece modern bir pazaryerinin projesinin çizildiğini ve ihale aşamasına getirildiğini ifade eden Belediye Başkanı Belovacıklı vatandaşlardan kısa bir süreliğine daha sabır göstermelerini isteyerek “çok yakında, pazarcı esnafımızın her türlü taleplerinin yerine getirileceği, son derece modern bir pazaryerini ilçemize kazandırarak bu sorunu kökten çözeceğiz, ancak tahmin edileceği gibi bu bir yasal süreç meselesi, bu süreci en kısa sürede sonlandırarak pazarcı esnafımızı bu çileden kurtaracağız” dedi.

Öfkeleri burnunda makama gelen 4 vatandaş, makamdan aldıkları müjdenin ferahlığı ve sevinci ile Başkan Osman Belovacıklı’ya teşekkür ederek ayrıldılar.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2015, 15:43

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
osman
osman - 9 yıl Önce

hemende yaparlar haa

İ.Dönmez
İ.Dönmez @osman - 9 yıl Önce

gerze'ye bir de hamam yapılırsa gerze temizlenir inşAllah..!

Orhan USTA
Orhan USTA - 9 yıl Önce

gerzeliler gerzenin değerinin farkında değil. karadenizdeki bir kaç kurtarılmış bölgeden birisi de gerzedir. ama her anlamda kurtarılmış. örneğin samsun'da bile gerze'ninki gibi bir çevre yolu yok. örneğin gerze'deki gibi bir siyasi yapı en yakın gümenez (cominos, yakakent) de vardı o bile yenik düştü. ama gerze hala ayakta. değerini bilen yok.

gerzeli 57
gerzeli 57 - 9 yıl Önce

aspirini alıp gitmişler ve ferahlamışlar

esnaf
esnaf - 9 yıl Önce

ihaleye gerze esnafının da girmesi dileğiyle şimdiden hayırlı olsun syn başkan

banner381
SIRADAKİ HABER