Tamamlanıyor

Yakın zamanda halkımız için hizmete sunulacak.

Tamamlanıyor

“Gerzelileri Rahatlatacak Hizmet” başlığıyla iki hafta önce gündeme taşıdığımız Cayva Mevkiine inşa edilen tuvaletlerin yapım aşamasında sona gelindi. Gerze Belediyesi tarafından halka ücretsiz olarak hizmete açılacak alandaki tesisat çalışmasının tamamlanmasının ardından dış cephesi de düzeltilerek kullanıma hazır hale getiriliyor.

Hurma Dibi Plajında ücretsiz olarak kısa bir süre önce hizmete sunulan tuvalet ve duşların kullanımı ve bu alanları kullandıktan sonra bulduğu gibi temiz bırakması konusunda halkımızı biraz daha duyarlı davranmaya davet ediyoruz. Gerze için yapılan her hizmete layık olduğu değerin verilerek hepimiz tarafından korunması gerekiyor.

Haber: Özge İnce

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2017, 15:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
cemaleddin
cemaleddin - 7 yıl Önce

ya insan bunu gazetede yayinlamaya utanir. bu tavuk pinligimi ne imsh o öyle. yoksa gerzenin en fakir ailenin yaptirdigi tarla kenarina yaptirdigi wc mi?
ayip böyle bir yapinin yapilmasi. kapilar ters tarafa acilmish olsaydi ve önünde bir parca gizlenecek kapali boshluk olsaydi. yani bilincsiz kishilerin belediyenin parasini cöpe atmish halidir bu.

banner381
SIRADAKİ HABER