Tarihi Güne Adım Adım,

Yakakent-Gerze geçişinde artık son rötuşlar yapılıyor.

Tarihi Güne Adım Adım,

  Karadeniz Sahil yolu inşaatının Yakakent-Gerze geçişindeki çalışmalarda artık son noktaya gelindi. Gerze-Yakakent arasını sahilden birbirine bağlayacak olan yol eski yoldaki virajlardan artık geçilmeyecek olması nedeniyle zamandan ve akaryakıttan tasarrufa neden olacağı gibi, iki yerleşim yeri arasındaki mesafenin azalması nedeniyle milli ekonomiye her türlü katkı sağlanmasına da olanak tanıyacak.

  Yetkililerden aldığımız bilgilere göre artık açılış için gün sayılıyor, herhangi bir aksilik olmaması durumunda Karadeniz Sahil Yolunun Yakakent-Gerze geçiş güzergâhının açılışı 09 Kasım 2012 Cuma günü yapılacak görkemli bir törenle gerçekleştirilecek.

Bu aradan bir ayrıntıyı da dikkatlerinize sunmakta yarar görüyoruz. Geçmişte bilhassa ilçemiz köylerinde meydana gelen ve ekonomik olarak büyük hasarlara sebebiyet veren sel felaketinde uğradığı milyarlarca liralık zarara rağmen, olağanüstü bir çaba ve özveri ile yükümlülüklerini yerine getirerek işi zamanında teslim eden yüklenici firma Cengiz  İnşaatın katkılarını ’da unutmamak gerek

Gerze’ mize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.



















































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2012, 15:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
uzaktaki gerzeli
uzaktaki gerzeli - 11 yıl Önce

akp oyuu hak ediyorr helal olsun sana akp sadece bu yol degerrr oy vermek icin

Orhan USTA
Orhan USTA - 11 yıl Önce

evet benzin zammı olunca akp yapmaz ama indirim olunca akp yapar. biz de benzin bulursak bu yolu kullanırız. yakakent - gerze yolu 20 yıllık bir maceradır ve pek çok hükümet eskitmiştir. bu 20 yılın 10 yılında da akp vardır. 10 yılda da olsa sonuçlandırmak akp hükümetine nasip olmaktadır. ancak yapılanı küçümsemek de ayıp olur. büyük iştir. akp'yi tebrik ederim. ancak oylarımız bu kadar ucuz değil. çünkü bu iş büyük iştir ama rutindir. yani hükümetlerin genel görevi olan bir iştir. parayı bulunca yapılabilir. ülkenin temel konularında da başarı sağlarlarsa o zaman oyları veririz. örneğin: terör, eğitim ve sağlık, sosyal haklar, yolsuzluklar gibi konulardan söz ediyorum. şunu unutmayalım akp döneminde gerze de bile terör görülmüş hayalken bu bile gerçek olmuştur. helal olsun.

gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

yol demek medeniyet demek........

çamo
çamo - 11 yıl Önce

helal olsun başbakanımıza allah ondan razı olsun

beton
beton - 11 yıl Önce

cumhuriyet ve atatürk düşmanlari cumhuriyet çocuklarinin ödediği vergilerle yol yapti diye oy vermektense o yol yapilmasaydi da keşke eşekle geçseydik.

gerzeli..
gerzeli.. - 11 yıl Önce

hangi hükümet böyle yol yaptı...helal olsun sana başbakanımız...

ssssssssss
ssssssssss - 11 yıl Önce

bizde atatürkçüyüz bizde cumhuriyetçiyiz sizin kadar. sizin gibiler yüzünden zaten memleketimiz bu kadar geri kaldı gelişemedi (beton)

faruk şahin
faruk şahin - 11 yıl Önce

sevgili ustam elbetteki hukümetlerin görevi vatandaşlarına en iyi şekilde hizmet ederek hayat standarlarını yukselterek onların huzurlu bir ve saglıklı yaşam alanlarının oluşturulması saglamaktır.fakat rutin dediğin çalışma 20 yıldır yapılmadığını ifade ediyorsun son 10 yılda akparti hükümeti oldugunu söylüyorsun peki ilk 10 yıldaki o hükümetler neden senin rutin dediğin bu çalışmayı yapmamıştır? metin bostancıoğlu nu hatırlıyormusun bafralı olup ta dsp den sinop milletvekili olan v aynı zamanda milli eğitim bakanlığı yapan ben kendisine ne dilekçeler gönderdim köyüm olan pirahmetinde içinde oldugu 4 muhtarlığın grup yolu için ama malesef o rutin dediğin işin 1000 de biri olan hizmetin yapılmadığını o grup yolu üzerindeki o dönemin köy muhtarlarına bi sor bakalım onlar cevap verirler rutin bi şekilde sana


banner381
SIRADAKİ HABER