Tasarrufa Giderek Birikim Yaptık

Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Altunel ve yönetimi Gerze Gündem Haber Bürosuna ziyarette bulundu.

Tasarrufa Giderek Birikim Yaptık

  Şubat 2014 de yapılacak olan Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Odası 2014 yılı olağan genel seçimleri için esnaf ziyaretlerini sürdüren Cemal Altunel ve yönetimi Gerze Gündem Haber bürosunu ziyaret ederek başkanlığı dönemindeki faaliyetleri ve esnaf tarafından tekrar seçilmesi durumunda yapacaklarını anlattı. Altunel, “4 yıllık başkanlığım döneminde ben ve yönetimim karar alarak tasarrufa gittik. 15 Şubat 2014 tarihinde yapılacak olan Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Odası 2014 yılı olağan genel seçimlerinde ben ve yönetimim esnafımız tarafından tekrar seçilirsek geçtiğimiz 4 yılın tecrübesi ile daha verimli olacağız. İlk olarak 4 yıl boyunca tasarruf ederek biriktirdiğimiz bütçemizle odamıza ait toplantı salonu alacağız. Kısa süre içerisinde faaliyete geçireceğimiz toplantı salonunda her ay toplantı yaparak esnafımızın sorunlarını ortaklaşa alacağımız kararlarla çözüm yoluna gideceğiz.” dedi.

Altunel’in Listesi

Başkan : Cemal Altunel


1.     
Mustafa Çaylı

      2.      Muharrem Başcan

      3.      Mehmet Dereli

      4.      Ali Yılmaz

      5.      Hüseyin Gül

      6.      Kadir Coşkun 

      7.      Ömer Güler

      8.      Hasan Ali Baş

      9.      Ufuk Yanık

      10.  Ali karagülle

      11.  Şükrü kara

      12.  Mehmet Dönmez

      13.  Mehmet Yalım

      14.  Mustafa İstanbullu

      15.  Murat Çetinkaya

      16.  Nilgün Adler

      17.  Çetin Özdemir

      18.  Gürsel kaya

      19.  Niyazi Kalkanlı

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2014, 11:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 10 yıl Önce

sayın altunel doğru mu anlıyorum? esnaf ile düzenli aralıklarla biraraya gelinememesi ve sorunların çözümü için ortaklaşa kararlar alınamamasının tek sebebi odaya ait bir toplantı salonu bulunmayışı yani? bir toplantı salonunuz olsaydı, tüm bunlar olabilecekti yani? kargalara yeni bir eğlence konusu daha çıktı! gka

gerzem
gerzem - 10 yıl Önce

bu zamana kadar hakkını verdiğin bu makamın bundan sonrada hakkını vereceğine tüm kalbimizle inanıyoruz cemal başkan

esnaf
esnaf - 10 yıl Önce

sen dötr yıl boyunca hiç bi şey yapma hiç bi hizmet verme ondan sonra tasarufa gittik diye savunma yap hizmet vermek sadece parasal yönden olmaz parasız şekilde de hizmet verilebilir. mesela esnafıseçimden seiçmde değil her daim hatırlamak her zaman yanında olmak lazım

sanayici
sanayici - 10 yıl Önce

benim bildiğim bu odalar hep zarar ederdi yıllar önce vedat başkanın zamanında bir bina alınmış o günden bu güne kadar kimse bir şey alamamış eğer cemal başkan bunu alabılırse helal olsun.

esnaf
esnaf - 10 yıl Önce

cemal başkan sen bu koltuğu dolduruyorsun ekıbınıde güzel kurmuşsun kişinin çevresine faydasi olmasi için önce kendısıne faydası olması lazım.

KİMLER GELDİ GEÇTİ BU KOLTUK EN ÇOK SANA YAKIŞTI CEMAL BAŞKAN
KİMLER GELDİ GEÇTİ BU KOLTUK EN ÇOK SANA YAKIŞTI CEMAL BAŞKAN - 10 yıl Önce

arkadaslar camur at izi kalsın . neyın ne oldugu ortada . 2 adayında ekıpleri mukemmel .ancak başkanlık ısıne baktıgımızda o koltugun hakkıni vermek lazım . başarıların dewamını dılıyorum cemal bbaşkan .

Esnaf dan
Esnaf dan - 10 yıl Önce

sen tasarufa gıtmış olabılırsın doğrudur başkan zaten bunun farkındayız dört yıl önce görmüştüm esnaf olarak mekanım da dört yıl sonra gene görmek nasıp oldu o yüzden esnaf arkadaşlarım da senın ve ekıbının tasaruf da olduğunu bılıyo maşallah dört yıldır hıç bır esnaf arkadasın kapısını çalmadınız ama sımdı tasarrufdan çıktınız bakıyorum da esnaf zıyaretlerıne basladınız ama ne yazıkkı öyle bazılarının dedıği gibi koltuk doldurma ıle olmuyo bu işler her ıkı adaya da basarılar dılıyorum ama koltuk doldurmak ıçın değil hızmet için çözüm üretmek için esnafa sahıp çıkmak için esnafı bır bırıne bağdaştırmak için gelın bu görevın basına hayırlısını olmasını temennı edıyorum

ssgerze
ssgerze - 10 yıl Önce

başkan sen bir noktada yanlış yapmışsın. o paraları biriktirmek yerine çalsaydın bizim saygıdeğer gerze halkımızın gözünde daha değerli olurdun bence :)


banner381
SIRADAKİ HABER