Tatlıcak Köyünde Son Buldu

Gerze Avcılar Kulübü Tatlıcak Köyünde yılın son avını yaptı.

Tatlıcak Köyünde Son Buldu

  Gerze Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan sürek avı ve atış yarışları bu yılda büyük bir katılımla Tatlıcak Köyünde gerçekleşti. Organizasyon kapsamında düzenlenen şölenle Gerzeli avcılar av sezonunu kapattı.

Tatlıcak Köyü mevkiinde gerçekleştirilen şölene Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, MHP Gerze İl Genel Meclis Üyesi Adayı Mustafa Yoğurtçu, MHP Gerze Belediye Meclis Üyesi adayı Cemal Yıldız ve Gerze’den yaklaşık 200 avcı katıldı.

Yapılan sürek sonucu 1 adet domuz vurulurken bölgede çok sayıda dağ keçisi görüldü. Av sonrası yapılan trap atışından sonra kulüp başkanı Organizasyonun her yıl geleneksel olarak yapıldığını söyleyen Metin Gün, “Gerze avcılarının bilinçli olarak avlanmasını her zaman ilke edinen kulübümüz, gelişen süreç içerisinde avcılarımıza daha iyi imkanlar sağlamaya çalışmakta. Bu gün burada güvenliğimizi sağlayan Gerze Jandarma Komutanlığına teşekkür ederim.” dedi.





































































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 17:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan GÖKMEN
Hasan GÖKMEN - 10 yıl Önce

2013-2014 av sezonunu kazasiz belasiz tüm dostlarimizla birlikte kapattik herkeze ayri ayri teşekkür eder nicelerini beraber kutlamayi cani gönülden dilerim

Cafer Cevik
Cafer Cevik - 10 yıl Önce

resimler cok güzel.dostlar herseyden güzel ve degerli.özellikle sami abi ve yilmaz abi cok güzel cikmis.inanin görünce hüzünlendim.keske beraber olsaydik.insallah daha sonra rabbim nasip eder.sevgili dostlar kazasiz belasiz ve hep beraber yeni sezona erismeniz umuduyla...her sey gönlünüzce olsun.

AVCI
AVCI - 10 yıl Önce

emeği geçen herkese teşekkürler

banner381
SIRADAKİ HABER