Sinop Servisleri

Teknik servis ve bakım hizmetlerini Türkiye'nin her il ve ilçesine aynı kalite ile götürmeye kararlı olan teknicservis.com

Sinop Servisleri

Teknik servis ve bakım hizmetlerini Türkiye'nin her il ve ilçesine aynı kalite ile götürmeye kararlı olan teknicservis.com sitesi, işini en iyi yapan kadroları özenle seçiyor. Bu sayede severek kullandığınız Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerinde oluşan can sıkıcı arızalar için uzun uzadıya servis ekibi aramanıza gerek kalmayacak. Sitemize giriş yaparak yaşadığınız bölgede işini en iyi yapan ekibe ait iletişim numaralarına ulaşabilir ve hak ettiğiniz garantili onarım hizmetini kesintisiz bir şekilde alabilirsiniz. markanın imal ettiği bütün cihazlar için aynı kaliteli onarım hizmetini sunuyor. Hem iş yerinden hemde verilen adrese gezici servis aracıyla gelerek çalışma yapan kadrolara arıza veren Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerini gönül rahatlığı ile emanet edebilirsiniz. Garantili tamir edilen arızalı cihazlar ilk günkü çalışma performansı ile size teslim ediliyor.

Düzenli bakım ve temizlik gerektiren klima ve kombi modelleri işinde bilgili servis elemanları tarafından ele alınmalıdır. Sinop Arçelik Tecrübeli Yetkili Servisleri klimalar için itinalı iç ve dış ünite temizliğini uygun teknik ekipmanları yerinde kullanarak yapıyor. Kombi modelleri içinde ayrıntılı tesisat temizliği yapan kadrolar, her ihtiyaç anında size bir telefon kadar yakın. Müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutan sitemiz, sektörün en kaliteli ekipleri ile tüm beklentileri karşılamayı başarıyor. Bilgili kadrolarımıza her konuda sonuna kadar güvenebilirsiniz.

Arçelik Sinop Servis Noktaları

Arçelik servisi için il ve ilçelere göre servis noktaları, telefon ve adres bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
güler çakır
güler çakır - 12 yıl Önce

bende 26 kasımda mitingdeyim.ya sen...gerzeli hemsehrim?

banner381
SIRADAKİ HABER