Teşekkürler

Sinopspor Kulübü Yönetim Kurulu teşekkür etti.

Teşekkürler

   1970 yılında Sinop’ta kurulan ve o günden bu güne büyük bir şerefle futbol hayatını sürdüren futbol kulübümüz SİNOPSPOR, 2017-2018 Sezonu Bölgesel Amatör Lig’de olan mücadelesini tamamladı. Gerze Belediyespor’la oynanan Play-Out maçında 5-0 galip gelerek, bir sonraki sezonda Sinop’u Bölgesel Amatör Lig’de temsil etme hakkını kazandı. Sezon boyunca futbolcularımız bir çok zorlu koşulla mücadele etseler de, asla yılmayarak Sinopspor’a yakışır bir futbol oynadılar.

   Bu süreçte kulübümüzün ana sponsorluğunu üstlenen, sezondaki mücadelemiz için bizlere maddi ve manevi desteğini bir gün esirgemeyen, Teteh Bangura ve Alanzinho başta olmak üzere bir çok ünlü futbol yıldızını kulübümüz bünyesine katan, deplasmana giderken konforlu ve güvenli bir ulaşım sağlayabilmesi için kulübümüze son model bir otobüs tahsis eden, gittiğimiz şehirlerde en iyi şekilde konaklayabilmemiz için her türlü bağlantıyı kuran ve desteği gösteren, memleketi Güzel Sinop’umuzun İncisi Gerze ilçesine bağlı Güzelyurt Köyü olan ve Türkiye’de büyük yatırımları olan ünlü iş adamı HAMİT MADEN’e, bizlere bu yolda verdiği destek ve gösterdiği inanç ve güvenden dolayı teşekkür ederiz. Önümüzdeki sezonda, kendisiyle birlikte omuz omuza vererek takımızı daha güzel günlere, daha büyük başarılara taşıyacağımıza dair inancımız sonsuzdur.

   Değerli Sinop Halkı,

   Bizlere sağladığınız teveccüh ve destek, önümüzdeki sezonda hedefimiz olan Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğuna ve yeniden 3.Lig’e yükselmeye daha şimdiden büyük ölçüde motive ediyor. Sayenizde kendimize ve takımımıza olan inancımız, güvenimiz arttı ve artmaya da devam edecek. Gerek Sinop’ta gerekse Türkiye’nin farklı şehirlerinde, zor ulaşım ve hava koşullarına aldırış etmeden, yaz kış kar soğuk demeden bizleri tribünlerde, ekranları başında ve kalben yalnız bırakmayan BÜYÜK SİNOPSPOR TARAFTARINA canı gönülden teşekkürlerimizi iletiyoruz. Sizlerin bize olan inancı ve güveni devam ettiği sürece, takımımızı el birliğiyle en yükseğe taşıyacağız.

- SİNOPSPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU -

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER