Teşekkürler

Gerze Gündem Haberi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutladılar.

Teşekkürler

  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gerze Gündem Haber çalışma ofisimizi ziyarette bulunan, Gerze Emniyet Müdürü Ünal Arslan, TEM Büro Amiri Komiser Kadir Yılmaz, CHP Gerze İlçe Başkanı İlknur Kara, CHP İl Genel Meclis Üyesi Necmettin Çakır ve parti üyelerine teşekkür ediyoruz.

  Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ya 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Gerze Gündem Haber ofisimize gönderdiği tebrik çiçeği için teşekkür ediyoruz,
   Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger olmak üzere telefon ve mail yolu ile günümüzü kutlayan bizlere destek ve değer veren herkese teşekkür ediyoruz.

  Bu vesile ile Gerze Gündem Ailesi olarak tüm okuyucularımızın, “Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (SAV) dünyaya teşrif ettiği gece olarak kutladığımız Mevlid Kandili, akrabalık ve kardeşlik duygularımızı güçlendirecek olan en değerli gecelerdendir. Hz. Peygamberimizin (SAV) ahlakı, erdemi ve yaşayış tarzı, hayatımız boyunca bizlere örnek teşkil etmelidir. O yolda gitmek ve hakka karşı olan görevlerimizi yerine getirmek, bu dünyadaki en büyük vazifemiz olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle; bu anlamlı gecenin ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamasını diliyor, tüm İslam âleminin mübarek Mevlid Kandilini en kalbi duygularımızla kutluyoruz.”











Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2014, 12:37
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER