Topçu Güven Tazeledi

06 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 12 00 da Gerze Belediye Düğün Salonunda Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti.

Topçu Güven Tazeledi

Toplantıya Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Bayrak, Sinop Odalar Birliği Başkanı Mehmet Yüksel, Türkeli Şoförler Odası Başkanı Satu Gürel, Boyabat Şoförler Odası Başkanı İrfan Erbaş, Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Altunel, Durağan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necati Topcu, Gerze Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda esnaf ve şoförlerin katılımı ile gerçekleşti.

Açış konuşmasını Gerze Şoförler Odası Başkanı Hüseyin Topçu yaptı. Topçu konuşmasında,” 5362 sayılı kanun gereğince yapılan 2018 yılı olağan genel kurul toplantımıza hoş geldiniz. Katılımlarınızdan dolayı sizlere yönetim kurulum adına saygılarımı sunuyorum.

Kişi kurum ayrımı yapmaksızın devam ettirdiğimiz çalışma ve hizmetlerimizin birlik, beraberlik içinde devam etmesi genel kurul toplantımızın teşkilatımıza yakışır biçimde çağdaş ve demokrasi anlayışına uygun olarak geçmesini diliyorum.” dedi.

Akabinde Divan Kurulu Seçimlerine geçilerek Divan Başkanı Sinop Odalar Birliği Başkanı Mehmet Yüksel seçildi. Yüksel tarafından gündem maddeleri okundu.

Toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti. Ardından Gerze Şoförler Odası Başkanı Hüseyin Topçu tarafından yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu faaliyet raporu, bilanço, gelir ve gider hesapları okundu ve üyeler tarafından oylanarak kabul edildi.

Raporların okunmasının ardından seçime geçildi.
Tek liste ile girilen seçim sonrası yeni yönetim kurulu:

Başkan Hüseyin Topçu

Asil Üye :

  1. Alp Arslan
  2. Muammer Küçük
  3. Ajnan Küçük
  4. İbrahim Geyici
  5. Kasım Sancaktaroğlu
  6. Bahattin Engin

Yedek Üye

  1. Adnan Erdoğmuş
  2. Birol Gül
  3. Nihat Uyanık
  4. Hasan Topçu
  5. Esat Coşkun
  6. Mehmet Köksal
  7. Nihat Servi

Denetim Kurulu Asil Üye

  1. Mustafa Mert Teke
  2. Atalay Çengel
  3. Orkun Ersoy

Denetim Kurulu Yedek Üye

  1. Muhammet Hakan Uslu
  2. Murat Yılmaz
  3. Ramazan Arslan                                                


Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2018, 19:38

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER