Totem’in Günlük Reklam Ücreti Belli Oldu

Gerze Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Totem’in Günlük Reklam Ücreti Belli Oldu

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın başkanlığında 01 Temmuz 2015 günü saat: 14.00’de Belediye Meclis Toplantı Salonunda üye tam sayısının iştiraki ile toplanan Gerze Belediye Meclisinin Temmuz ayı olağan toplantısında aşağıdaki kararların alınmasına oy birliği ile karar verildi.

Bir önceki toplantıda alınan Meclis Karar Özeti oy birliği tasdik edildi.

Tesisin geçirmiş olduğu lodos felaketi ve işletmecisinin düştüğü ekonomik zorluklar dikkate alınarak Bodrum-Cafe’den 1 yıl süre ile kira alınmamasına karar verildi.

Kurumda boş bulunan 1 adet Çözümleyici kadrosu ünvanının, Ekonomist kadrosu olarak değiştirilmesi için ilgili bakanlık nezdinde girişimde bulunulmasına karar verildi.

Belediyeye ait totem(elektrikli reklam panosu, Bilbort)’in günlük reklam ücretinin 10TL.olarak tespit edilmesine karar verildi.

İlçemizi tanıtmak amaçlı olarak Gerze’yi yurt dışındaki festivallerde temsil edecek halk oyunları ve halk müziği topluluğuna yurt dışı çıkış izni verilmesine karar verildi.

Değirmen sokak sakinlerinin isim değişikliği talebinin, belediye meclisinin daha önce aldığı prensip kararı gereğince reddine, talep sahiplerinin kendi imkanları ile söz konusu bölgede ileride yapılacak parka talepte bulunulan ismin verilebileceğine karar verildi.

Ek Madde: Daha evvel taktırılması zorunluluğu Meclis kararına bağlanan kartlı su sayaçlarının vatandaşın isteğine bırakılmasına karar verildi.

Ek Madde:2: Piretün Cafe olarak bilinen yerden başlayarak, Cayva’ya çıkış yoluna kadar olan bölgenin içki satışına izin verilen yerler kapsamına alınmasına karar verildi.

Gelecek toplantının 05 Ağustos 2015 tarihinde yapılmasına oy birliği ile karar verilerek toplantı sonlandırıldı.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2015, 15:42

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER