Trafik Kazası Mağduru musunuz?

Yeni ve geriye dönük, 10 yıl önce trafik kazası geçirdi iseniz ve kendinizi veya yakınlarınızın mağdur olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Trafik Kazası Mağduru musunuz?

Trafik kazalarında mağdur olan kişiler kendileri yaralanma veya kalıcı bir sakatlık oluşacak hasar aldıysa gerek kendileri için gerekse kazada kaybettikleri yakınları için hem maddi hem manevi tazminat hakları olduğunu bilmiyor.

Bazen mağdurların  bu haklarını, uygulanan prosedürleri bilmemeleri, sigorta şirketlerinin işi zorlaştırması ya da konusunda ehil, uzman olmayan iş takipçileri yüzünden almaları gereken maddi ve manevi tazminatı ya eksik almakta, ya da süreç yıllar sürmekte.

Yasal haklarınızın takibi kaybettikleriniz geri getirilemez ama geride kalanların haklarının eksiksiz ve en makul sürede yasal yollarla almanıza yardımcı olur.

Böyle bir mağduriyetiniz mi var?

Son 10 yı içerisinde trafik kazasında vefat eden bir yakınınız mı var?

Son 10 yıl içerisinde trafik kazasından dolayı sakat kalan bir yakınınız mı var?

Trafik kazasından dolayı yaşam standartlarınızda bin engel (uzuv kaybı, vücudun herhangi bir yerine takılan platin v.s. mi var?

Trafik kazasındaki vefat dolayısı ile aileniz mağdur mu?

Eğer hayatınızda bunlardan birinin mağduriyeti yaşıyorsanız ve yasal haklarınızı bilmediğiniz için söz konusu maddi kayıplarınız devam ediyorsa işte size fırsat.

Yaralanma,

Sakatlık, ve Ölüm Tazminatları

Manevi tazminatlar

Askeri kaza tazminatları

Kaza sonrası tedavi giderleri ve

Sunucu mağduriyeti alanlarında faaliyet gösteren Gül Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri,  uzman kadrosuyla haklarınızı yasal çerçevede inceleyip, sonuçlanıncaya kadar hiçbir ücret almadan probleminizi çözüyor. Alacağınız tazminat ve ödemeleri 1 veya 2 ay gibi kısa sürede sonuçlandırıyor.

Gül Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri ayrıca Zorunlu Mali Mesuliyet Sigorta Poliçelerinin düzenlenmiş olan ve vefat. maluliyet  ve tedavi gibi,  3 temel koruma teminatına

dikkat çekerek, bu her üç teminat limitlerinin ise 01.0.2016 tarihi itibariyle kişi başına 310.000TL.’na yükseldiğinin bilgisini de veriyorlar.

Şirket ayrıca;

 

Tüm trafik kazalarında tüm kaza mağdurları araç içinde veya dışında tazminat alabileceklerini,

   # Fakat sürücü ehliyetsiz ise, sürücü de alkol var ise, aracın sigorta poliçesi yok ise, araçta istihap haddi ( fazla yolcu) aşılmış ise ödenen tazminatlar araç sürücüsüne ve ruhsat sahibine ceza olarak geri döneneceği,

   # Faili meçhul olaylarda vurup çarpıp kaçan araçların kazazedeye vermiş olduğu zararlar Garanti fonu ( THGF)   tarafından ödeneceği bilgisini de veriyor.

 

İletişim Bilgileri:

Gül Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri

Sinop Şubesi

Vedat Gözütok

Ücretsiz Danışma Hattı:0544)477-7302

Camikebir mh. Sakarya cd. Tütüncü sk.  Kökdemirler İş Hanı No:1 K.3 D.123 Merkez-SİNOP

[email protected]?www.gulhasar.com





Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 13:40

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
emin yazıcı
emin yazıcı - 8 yıl Önce

1998 yılbaşında yaralanmalı trafik kazası geçirdim kol ve bacak kırıktı kolum sakat kaldı tam açılıp kapanmaz hastane masraflarımı da kendim karşıladım yararlanabilirmiyim

banner381
SIRADAKİ HABER