Trafik Polisleri İş Başında

İlçe merkezinde usulsüz park eden araçlar otoparka çekilerek cezai işlem yapılıyor.

Trafik Polisleri İş Başında

İlçe merkezinde vatandaşların şikayeti üzerine Gerze Emniyeti harekete geçerek cadde ve sokaklarda usulsüz park edilen araçları oldukları yerden çekiciyle kaldırarak otoparka toplamaya başladı. Otoparka kaldırılan araçlar için ayrıca cezai işlem yapılacağı edinilen bilgiler arasında.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2019, 13:23

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Partisiz
Partisiz - 5 yıl Önce

birde şehir içinde kuralsız adapsız sürat yapan korna çalan hoyratca motor şov yapan motorsiklet kullanan sürücüler ve motor çetesi gibi ezik egolarını tatmin eden bu geri görgüsüz mafya özentisi motorsiklet kullanıcılarını denetleyip kurrallara uydurup di̇sipline etseniz çok iyi olacak

Mert
Mert - 5 yıl Önce

Ataturk caddesindeki paylasim cadirini baska yere tasisinlar. Zaten park edecek yer yok bide o koca cadir yirmi otuz arabalik yer kapliyor..

Deniz
Deniz - 5 yıl Önce

Istanbul'da yaşayıpta Gerze'ye tatile gelen hödükler varken neden bu uygulamayı yapmadınız?Emin olun onlar varken bu uygulamayı yapsaydınız keseceğiniz cezalarla Türkiye ekonomisi şaha kalkardı

Şükrü aşkın
Şükrü aşkın - 5 yıl Önce

Dışarıdan gerzeye gelenlere hoduk derseniz. Hoduklesirsiniz....,
Bu zihniyetle hoduk kalırsınız

yaya
yaya - 5 yıl Önce

birde sinop samsun yolu kilim mobilya önüne baksanız insanlar yol boyu kaldırıma çekiyor bide yetmiyor yaya gecidi bırakmıyorlar sonra insanlar yoldan yürümek zorunda kalıyor.biraz insan canı bukadar ucuz yapmayın gerze trafik sube sizi görevinize davet ediyorum.

güven
güven - 5 yıl Önce

otogarı gerze dısına taşı, eski tekeli otopark olarak tekrar aç, pazar yerıne bi düzenleme yap. gerzede trafik,yaya,park sorununu yuzde 80 halletmıs olursun.

osman aga
osman aga - 5 yıl Önce

bu şimdi haber yani :)

Vatandaş
Vatandaş - 5 yıl Önce

Yollara yaya geçitleri yapıldı, gayet de iyi oldu. Ancak bu geçitleri yapmakla iş bitmiyor. O yaya geçitlerin üzerine park eden araçlar var. Bu araçlar için ne yapılıyor. Yayalar için çizdiğimiz çizgileri ya da araçları kaldırın. Tunç büfenin önünde park yapılmaz levhası var ama iki sıra araç park ediliyor. Trafik o kısımda çok tıkanıyor. Ya o levhaları kaldırın ya da denetimleri yapılsın.

Gerzeli
Gerzeli - 5 yıl Önce

Anca millet gittikten sonra yapın bayramda baslasalardi bu kadar eziyet cekmezdik kendi şehrimizde kendi arabamizi çekecek yer bulamıyorduk


banner381
SIRADAKİ HABER