Türk Sanat Müziği Ziyafeti

Gerze Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi muhteşem bir TSM(Türk Sanat Müziği) konserine sahne oldu.

Türk Sanat Müziği Ziyafeti

  Gerze Belediyesi ile Gerze Halk Eğitim Merkezi ASO işbirliği içerisinde, Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde, Şef İbrahim Kocabıyık yönetiminde, “Dilden Gönüllere Şarkılar” adı altında muhteşem bir TSM konseri gerçekleştirildi.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konsere, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazım Aksu ve çok sayıda sanatsever katıldı.

İki bölüm halinde gerçekleştirilen konserde Gerze Belediye Konservatuarı Ses Sanatçıları Şefleri İbrahim Kocabıyık yönetiminde, gerek koro ve gerekse solo olarak TSM’nin ünlü bestekarlarının gönüllerde taht kuran eserlerini, saz sanatçıları eşliğinde son derece başarılı bir performansla izleyen ve dinleyenlere sundular ve dilden gönüllere ulaştılar.

Bu başarılı konser, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar ve Belediye Başkanı Osman Belovacık’lının konser sonunda şef, ses ve saz sanatçılarına çiçek takdimi ile sona erdi.                    




















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2015, 12:03

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER