Türkmen ”yapılan siyasi ahlaksızlıktır” Dedi

Ak Parti Dikmen İlçe Başkanı Hüseyin Türkmen, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu’ya Sinop’tan cevap verdi.

  Gazetemizin, Saraydüzü’ne kurulduğu halde Dikmen’e Ziraat Bankası Şubesi açılmaması ile ilgili olarak yaptığı ve Dikmen Belediye Başkanı ve ilçe sakinleri ile yaptığımız röportajda öne sürülen suçlamalara, Dikmen Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Türkmen, Sinop’ta geçtiğimiz günlerde yapılan Ak Parti İl Danışma Kurulu toplantısında cevap verdi.

İlçe Başkanı Türkmen’in gazetemizi hedef alan “…. gazetecilerin bir çoğu para ile haber yapıyor …..”  şeklindeki ifadesi için kendisini kınıyor, değerlendirmesini basın camiasına bırakarak, söz konusu toplantının video görüntülerini sorumlu gazetecilik anlayışımız gereği sizlerle paylaşıyoruz.

Haberin Videosu:

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2015, 16:23

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Y:OZAN   (2)
Y:OZAN (2) - 9 yıl Önce

bir cumhurbaskanı. kenan evren bu yetkileri kendisi icin düsünmüstü.kime niyet, kime kısmet. birileri artık muhtar bile olamaz” derken erdoganın geldigi yer ortada.birileri kıskanclıgından catlasa da bu böyle,ser ittifakı 12 eylül benzeri bir senaryoyu sahneye koyarak mevcut ak parti hükümetini ve erdogan'ı devre dısı bırakmak istiyordu ama yapamadilar cok sükür. cumhuriyet mitingleriden,gezi olaylari,17-25 aralik sehitlere hakaret savuranlar,kimler bunlar ??? sümme hasa kahrolsun seriat diye Allah c.c. kanunlarini inkar edenler.

gerzeli
gerzeli @Y:OZAN (2) - 9 yıl Önce

kardeşim ne yapalım kafirler sevinmesin diye akp ye oy mu verelim.kısacası bunu mu istiyorsun.her gün bir başka haberin altına yorumlar yazıp akp övüp duruyorsun.azcık tarafsız bak be kardeş.her gün şehit haberleri var kimin yüzünden akp değil mi.inkar etme açılım zırvalarından kaynaklandı.şimdi de oy için pkk ya saldırdı ve sonuç bu ! bana sen boş şeyler anlatma yazmada kalbini kırmayım.o şehit ailelerinin acısını neler çektiklerini babasız kalan çocukları eşleri düşünüyormusun.hadi git şimdi işine be saygısız ...

Y:OZAN   (1)       Gerzeliye
Y:OZAN (1) Gerzeliye - 9 yıl Önce

ne kadar cocukca,düsünmeden kisa bir cvp,zaten baska biseyde beklenemezdi,okadarini düsünebilseydiniz yabanci, ejnebileri ön safa cikarip, kafirler sevinmesin diye ak partiye oymu verelim diyerek,o ülkem düsmanlarini adeta sevidirelim cvb yazmazdin;!lideriniz iktidar oldukları takdirde savastan kacarak türkiye'ye gelen suriyelileri geri göndereceklerini söyledi,kim kemal kılıcdaroglu,(aynen söyledigi) kusura bakmayın.her insan dogdugu toprakta,kendi ülkesinde mutlu olur dedi.aklima tipki boraltan köprüsü katliamının yıllarca halktan gizleyen o günün ve bugünün zihniyetinin arasinda hic bir farlilik yok isimler haricinde; 1945'te,146 azerbaycanlı aydın stalin zulmünden kacıyor.aras nehri üzerinden boraltan köprüsü'nü geciyorlar ve türkiye'ye sıgınıyorlar.azeriler öz gardaslarının yurduna gelip, öz gardaslarıyla kucaklasıyor.stalin, türkiye'den bu azeriler'in derhal iade edilmesini istiyor.dönemin chp hükümeti,aras nehri'nin kenarındaki sınırdaki karakola telgraf cekiyor,inönü is basında

Y:OZAN       (Gerzeli )
Y:OZAN (Gerzeli ) - 9 yıl Önce

yorum yazmak icin saatlerce bilgisayar basinda kalmaya gerek yok,biraz olsun ülkem ve dünyadaki yasanan vakalari göz önünde bulunduracaksin,su bir gercekki sadece kendi nefsini ön planda tutup,sirf irkindan dolayi zor ve caresiz durumlarindan yararlanarak o insanlara cirkin söz ve fiziki saldirida bulunanlar,ve ayrica onlari ölümüne,sürgüne göndermek isteyenler insan olamazlar.zalimlerin zulmünden Allah`a siginiriz amin.

Y:OZAN  (2)    Gerzeliye
Y:OZAN (2) Gerzeliye - 9 yıl Önce

o zaman,ve mültecilerin iade isleminin gerceklestirilmesini istiyor.karakol komutanı gözlerine inanamıyor,kulaklarına inanamıyor.emri defalarca teyit ettiriyor.ancak ankara'dan,chp hükümetinden kesin ve net emir geliyor, azerileri teslim edin. durumu anlayan azeriler,türk askerlerinin boynuna sarılıp yalvarıyorlar,ne olur bizi teslim etmeyin.bizi burada siz kursuna dizin,kendi topragımızda,kendi öz gardasımızın,kendi bayragımızın altında bizi öldürün' diyorlar.ancak ankara'dan gelen emir net... boraltan köprüsü'nü gecen azeriler,köprünün hemen karsısında türk askerlerinin,türk subaylarının gözleri önünde elleri baglanmıs olarak infaz ediliyor.karakol komutanının bu elim manzara sonrasında intihar ederek canına kıydıgı söyleniyor.bu acı hadiseden geriye cok ama cok acı bir agıdın dizeleri kalıyor.sen hangi tarafsizliktan bahsediyorsun;???zalimlerin yanindami yer almami söylüyorsun;?unutmaki zulüm,fıtratı bozulmus,gönlü kirlenmis,vicdanı kararmıs insanların isidir.zulüm isleyenler belki

Y:OZAN   (4)  Gerzeliye
Y:OZAN (4) Gerzeliye - 9 yıl Önce

şu konuşma geçti:selahattin demirtaş: nasılsınız efendim?şafak pavey: sağ olun siz nasılsınız? kutluyorum, birlikte iyi salladık diye düşünüyorum.selahattin demirtaş: umarım her şey daha iyi olacaktır.şafak pavey: umuyorum.selahattin demirtaş: hep birlikte daha iyisini başarırız.))) bunca bircok olumsuzluklara karsi; olanda hayır vardır diyoruz ve gercekte öyle cünkü Allah c.c.sizin hayır bildiklerinizde ser, ser bildiklerinizde hayır vardır.. Allah bilir siz bilemezsiniz.."[ bakara / 216 ] ayeti kerime;ak parti hic üzülmesin,onun oyunu bir baska parti alsaydı kim bilir ne kadar sevinirdi ,onu düsünsün.cünkü aldıgı oy,öteki partilerin bireysel olarak iki veya üc katı. bize göre bu ülke chp ve hdp ye teslim edilemez.asla edilmemelide.son günlerde yasananlari hep birlikte gördük bunu inkar edemeyiz peki edenler kimler;? ülkemin icindeki sözde müslüman kisbesi altinda münafiklar.öyle saniyorumki ülkemdeki bazi cevreler israil,abd ve ab icin calisiyorlar veya o tarafa meyilliler paralel

GERZELİ
GERZELİ @Y:OZAN (4) Gerzeliye - 9 yıl Önce

ohoo yazmişsin da yazmişsin yi̇ne kardeşi̇m.kusura bakma ama ben senin gibi saatlerce bilgisyar başında kalmadığım için uzun yorumlar yazamıyorum.şafak payev ve selo hakkında ki dioloğu yazmışsın, bu konuşma bir hatadır,ama sadece konuşma dır.akp nin yaptıklarının yanında bir hiçtir bence.onlar konuşur akp yapar değil miydi slogan.sayesinde her gün şehit haberleri alıyoruz.gelelim suriye mültecilere ; ben kılıçdaroğlunu sevmem ama o konuşmasına hak veriyorum.kürtlerle uğraştığımız gibi iki gün sonra onlarlada uğraşcaz.onlarda özerklik isteyecek bağımsızlık isteyecek.benim vatanımda aç yok mu işsiz yok mu bunlar neden düşünülmüyor.onlara bedava maaş sınavsız ünüversite hakkı ve bunun gibi bir sürü şey.benim halkımın günahı ne peki ?

Fransız
Fransız - 9 yıl Önce

basını bu gibi ithamlarla baskı altına almaya çalışmıyorlar mı zaten? bence basın tepkisini göstermeli.

attila
attila - 9 yıl Önce

13 yılda akp iktidarı şunu öğretti bizlere...ahlaksızlık,yalancılık,hainlik,hırsızlık,

Y:OZAN   (1)
Y:OZAN (1) @attila - 9 yıl Önce

bizim ülkemizde 7 haziran secimleri oldu,dünya kafirleri nicin,neden bu kadar sevindiler acaba?iktidar partisi oy kaybetsin diye abd, ab. israil gibi kafir ülkelerin yöneticileri,is dünyası ve medyası harıl harıl calısıyor.oysa onlarda bir secim olsa bizim ruhumuz duymaz.nitekim iktidar partisi oy kaybediyor,o kafirlerde bir bayram havası var. ne kadar ilginc degil mi? oysa desteklediklerinin hepsi birlesse,ancak bir iktidar partisi ediyor oy almada.hal böyle iken bu abd, ab,ve siyonist israil gibi emperyalist zalim kafirler niye bu kadar seviniyorlar acaba?bunu milletimizin düsünmesi gerekir? bundan bir ibret dersi cıkarması gerekmezmi? bazen aklima gelmez degil geliyor erdoganın kisiligi, üslubu belli.. one minute” derken de dünya 5den büyük” derken de aynı yerde duruyordu.cumhurbaskanı olmadan önce de tüm yetkilerini sonuna kadar kullanacagını söyledi. evet birileri icine sindiremese de sınırsız yetkileri olan ve kararlarından dolayı sorumluluk yüklenemeyecek”

gerzeli
gerzeli - 9 yıl Önce

saim istanbullu sonuna kadar haklıdır.parasız haber yapan site ve gazete mi var memlekette.bu adamlar nasıl ayakta duruyor sanıyorsunuz.parayı bastırıp haberi yayınlatmyanlar bile var.site sahiplerinin geldikleri günleri hatırlayın bir ! birde şimdiki yaşantılarına bakın arabalar evler nasıl geliyor bu servetler.vergi bile vermeyenler var memlekette.ne kadar vergi verdiklşerini aldıkları reklamları bir açıklasınlar.hodri meydan hadi bakalım !


banner381
SIRADAKİ HABER