TÜSİYAD Mutlu

Tüm Sinoplu İşadamları Yardımlaşma Derneği'nin (TÜSİYAD) İstanbul'da bulunan Titanic Business Hotel'de düzenlediği "Dostluk ve Kardeşlik" yemeği büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

TÜSİYAD Mutlu

  Gece; Sinop'un önde gelen isimlerini, kanaat önderlerini, akademisyenleri ve değerli konukları biraraya getirdi. Organizasyonun mükemmel olması için yoğun çaba harcayan TÜSİYAD Yönetim Kurulu; yoğun ilgiden bir hayli memnundu. TÜSİYAD Genel Başkanı Mustafa Özalp, katılımcılara çok teşekkür ettiğini belirtip; "Bizler ve tüm kardeş organizasyonlar; Sinop'un daha da gelişmesi ve kalkınması için çalışıyoruz. Gerçekten çok faydalı bir gece düzenledik. Amacımız Sinop için çalışan insanları bir araya getirmekti. Bunu da başardık. Birbirlerini tanımayan insanlar tanışma fırsatı buldu. Bu gecede kazanan kesinlikle Sinop oldu. Bu durum hepimizin daha da şevkle çalışmasına sebep oluyor. TÜSİYAD'ın Sinop için çalışmaları artarak sürecek" diye konuştu.

Gece’ye Müsiad Genel Başkanı Nail Olpak, Askom Genel Başkanı Mustafa Koca, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Beşiktaş Belediye Başkan yardımcısı Rıfat Örnek, Gaziosmanpaşa Belediye başkan yardımcısı Ömer Yıldız, Sindef Genel Başkanı Engin Kırmızıgül ve yönetim kurulu SİYAD Genel Başkan vekili Şevket Tırıl ve yönetim kurulu, Beylikdüzü Belediyesi Meclis üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Orhan Ertanhan, Mimar Sinan Üniversitesi’nden Prof.Dr. Melih Görgün ve Çok değerli İş adamları katıldılar.

İki yüz kişinin katıldığı gecede TÜSİYAD ikinci yılını doldururken bu zamana kadar faaliyetlerini sunum olarak gelen davetliler ile paylaştı.

İki Genel Başkan ve Üç Belediye Başkanı TÜSİYAD’a üye oldular

Gecede Müsiyad Genel Başkanı, Askon Genel Başkanı, Bayrampaşa Belediye Başkanı, Esenler Belediye Başkanı, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı, TÜSİYAD yöneticileri tarafından yakalarına rozet takılarak, TÜSİYAD üye olmasını sağladılar.

TÜSİYAD üyesi olan yeni başkanlar ise TÜSİYAD üyesi olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2014, 08:30
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER