TÜSİYAD’tan İftar Yemeği.

Sinop Valisi Dr. Ahmet CENGİZ TÜSİYAD’tın İstanbul’da İftar yemeğine katıldı.

TÜSİYAD’tan İftar Yemeği.

  Tüm dünyada Türkiye’de Yaşayan Sinoplu işadamları yeni kurulan TÜSİYED’ın Mihver Et&Kebap lokantasında verdiği iftar yemeğinde İstanbul’da bir araya geldiler.

Büyük ilginin olduğu iftar yemeğine; Sinop Valisi Sayın Dr. Ahmet CENGİZ,23 cü dönem AK Parti Sinop Milletvekili Av. Kadir TINGIROĞLU, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Sindef Genel Başkanı Av. Timuçin OĞUZ, Türk Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Gazeteci Orhan ERTANHAN, Siyad Onursal Başkanı işkadını Serpil Ayşe YILDIZ, Gazeteci-Tv sunucusu, Barbaros BALTACI, Büyükçekmece Devlet Hastanesi Nöroloji Bölüm şefi Uz.Dr.Gülcan KAYA,İstanbul Yedikule Göğüs Hastanesi Göğüs sağlığı Bölüm şefi Uzm.Dr. Sezai ÖZTÜRK,Milliyet-Vatan Gazeteleri Özel projeler Direktörü –Spor Yazarı-İşadamı Sayın Adil YILDIZ,Usta Grup Yönetim Kurulu başkanı sayın Yusuf USTA ,Taciroğlu Ahşap Sanayi AŞ.Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa ÖZDEMİR,çok seçkin işadamlarını onurlandırdığı iftar yemeğinde bir araya geldiler.

  Tüsiyad Genel Başkanı –Gezer terlikleri Yönetim kurulu Başkanı Mustafa ÖZALP ve Yönetim kurulunun hazır bulunduğu yemekte gelen misafirleri ile yakından ilgilendiler.

Sayın Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz ise yaptığı konuşmada; Yeni kurulan TÜSİYAD ‘ın düzenlediği yemekte’’dostlar ile bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu bu vesile ile Tüm Sinoplu işadamlarına(TÜSİYAD) genel başkanına ve yönetim kurulunda bulunan işadamlarına ‘’ teşekkür etti.

  Geceye katılan TFF Genel sekreteri sayın; Orhan Ertanhan ise konuşmasında’’Beni bu seçkin insanlar ile buluşmamda beni haberdar eden  nazik davetinizden dolayı tüm hemşerilerime teşekkür ederim’’dedi..

Tüsiyad  Genel başkanı ve yönetiminde bulunan ekip arkadaşları yeni bir ses ,yeni bir sinerji olarak tüm Sinoplu işadamlarını bir arada olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler..









Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2012, 17:31
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER