Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Cinsel içerikli mesaj çektiği iddiası ile gözaltına alınan imam tutuklandı.

Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Sinop’un Dikmen İlçesi’nin bir köyünde imamlık yapan evli ve bir çocuk babası 40 yaşındaki İmam Ş.E, bir lise öğrencisi genç Kıza cinsel içerikli mesaj çekerek taciz de bulunduğu iddiası ile gözaltına alındı.

Kendisine imam Ş.E tarafından cinsel içerikli mesajla taciz de bulunulduğunu ileri süren 14 yaşındaki lise öğrencisinin ailesinin şikâyeti üzerine önce Dikmen kaymakamı tarafından açığa alınan İmam Ş.E,daha sonra polis tarafından sorgusu yapılmak üzere dikmen polis karakoluna götürüldü.

BANA DÜŞMANLARIM TARAFINDAN İFTİRA ATILIYOR

İmam Ş.E, tarafından poliste alınan ifadesinde, kendisine düşmanları tarafından komplo kurulmak istendiğini ve bunun bir iftira olduğunu ileri sürerek, ortaya atılan iddianın tamamen bir yalan olduğunu söylediği öğrenildi.

Geceyi polis karakolunda gözaltında geçiren imam Ş.E, bugün adliyeye götürülerek konuyla ilgili savcıya ifadesini verdi.

Dün Gerze adliyesinde hakim karşısına çıkartılan 40 yaşındaki imam Ş.E,tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak: Halk Sesi

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2017, 10:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
selo
selo - 6 yıl Önce

hoca bunu yaparsa vatandaş kime inanır

yusuf
yusuf - 6 yıl Önce

dikmen fotosuz kaldı vah hüseyin vah

recep
recep - 6 yıl Önce

terbiyesiz birde bana komplo kurdular diyo sen ne hayeller kurdunda bu düzanbazlığı yaptın okul aile birliği başkanı sen şeyinin başkanısın be şerefsiz

ceyda
ceyda - 6 yıl Önce

terbiyesiz hocaymış imammış senin arkanda namaz kılan vatandaşın günahı ne adamım diye geziyosun sokakta kamu kurumlarda dolaşıyosun seni ahıra bile sokmazlar hayvan senden çok iyidir yanındakiler çok çırpındı demi seni kurtarcaz diye başamamazsınız bunu tüm dünya duydu artık sanal basın yabancı basın terbiyesiz senin yegenin yokmu kimbilir eşini nasıl aldın sen

ebru
ebru - 6 yıl Önce

inşAllah ömür boyu yatarsın çürürsün orda terbiyesiz imama bak

rıza
rıza - 6 yıl Önce

hoca sapıtmış belli ama bunu çokları görmezden gelmiş okulun öğrencisinden tut müdürüne kadar suçludur hepsi

banner381
SIRADAKİ HABER