Tuzla’da Sinop Zirvesi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Kocaeli ve Çevresi Sinop Dernekleri Federasyonu (KOSİDEF) Organizasyonuyla Bölgede Bulunan Sinop’un Üst Düzey Yöneticileri ve Dernek Temsilcilerini Ağırladı.

Tuzla’da Sinop Zirvesi

  TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Sinop Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Ayancık Belediye Başkan Yardımcısı Arif Adil Akın, KOSİDEF’in davetlisi olarak bölgemizde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. KOSİDEF Başkanı Bahattin Demircan, KOSİDEF Kurucu Başkanı, Darıca İlçe Tarım Müdürü İbrahim Irmak’la Birlikte temaslarda bulunan Sinoplu heyet, akşam yemeğinde Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın misafiri oldu. Yemekte Soma’daki maden kazasında yaşamını yitirenler anıldı.

Biz Zaten Kardeşiz

Sinoplu Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan ile birlikte misafirlerini ağırlayan başkan Yazıcı, Sinop’u bir Sinoplu gibi anlattı. Başkan Yazıcı, Tuzla Belediyesi ile Ayancık Belediyesi’nin Kardeş Şehir olması yönündeki teklifi de “biz zaten kardeşiz” mesajıyla yanıtladı.

Soma dönüşü Sinoplu misafirlerini ağırlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yemeğin ardından Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün’ü Soma’ya uğurladı. 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2014, 15:33
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER