Üniversite Öğrencilerine Müjde!

Gerze’de açılması planlanan erkek pansiyonu için çalışmalar son aşamada.

Üniversite Öğrencilerine Müjde!

  Çarşı Mahallesi, Ünlü Eczanesi üstünde açılması planlanan erkek pansiyonunun tadilatı, kısa sürede tamamlanarak Kral Erkek Pansiyonu ismiyle Erdem Alaçamlı tarafından hizmete açılacak.

  45 kişi kapasiteli pansiyonda 2-4 ve 5 kişinin kalabileceği odalarda LCD Televizyon da yer alacak. 24 saat internet ve sıcak suyun bulunacağı pansiyonda her gün ücretsiz kahvaltı hizmeti öğrencilerin hizmetine sunulacak. Ayrıca pansiyonda kalan öğrencilerin boş vakitlerini değerlendirebilmeleri için Langırt ve Satranç salonu da olacak.

Kısa sürede tadilatı tamamlanacak olan pansiyona kayıtların sınırlı sayıda olacağını ifade eden Erdem Alaçamlı, kayıtların başladığını ve irtibata geçmek isteyen öğrencilerin 0542 316 87 57 numaralı telefondan kendisine ulaşabileceklerini belirtti.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 08:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
öğrenci
öğrenci - 10 yıl Önce

gerze için erkek öğrenci pansiyonu gerçekten gerekliydi barınma ihtiyacımızı karşılıyacağı için mutluyuz kayıtların başlama tarıhi nedir.

taha
taha - 10 yıl Önce

valla çok sevindim kalcak yer büyük sıkıntıydı çok iyi oldu bu. telefonla gelmeden kayıt yaptırmak mümkün mü ? gelmeden kaydolmak istiyorum sonra yer kalmadı sıkıntısı olmasın..

banner381
SIRADAKİ HABER