Vali Gerze’de

Necip Gül KOSGEB yardımı ile kendi iş yerini açtı

Vali Gerze’de

  11 Ocak 2014 Cumartesi günü saat 13 00 da 19 Mayıs Mahallesi Muratlı Sokak NO 4/ A da KOSGEB destekli genç girişimci olan Necip Gül Kardeşler Ekmek Fırınını açtı. Açılışa Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Emniyet Müdürü Ünal Arslan, Gerze Emniyet Müdür Yardımcısı Ayhan Şardağ, Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, MHP İl Genel Meclis Üyesi Adayı Mustafa Yoğurçu ve Gerzeli vatandaşlarımız katıldı.

Açılış kurdelesini Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve iş yeri sahibi Necip Gül beraber kesti. Köşger ve Belovacıklı iş yeri sahibine siftah parası verdi. Kardeşler Ekmek Fırını sahibi Necip Gül tanıtım amaçlı Köşger, Belovacıklı ve davetlilere tandır ekmeği, tam buğday ekmeği, nokul ve pekmezli simit armağan etti.

İş yeri sahibi Necip Gül konuşmasında,” 16 seneden beri fırıncılık yapıyorum. İlk şubemizi açtık. Fırınımızda ekmek çeşitleri, nokul, poğaça çeşitleri, pekmezli simit ve Karadeniz’e has olan tandır ekmeği üretimi yapacağız. KOSGEB destekli genç girişimciyim 10 gün süren kursumu bitirdikten sonra KOSGEB’in katkılarıyla hayallerimi süsleyen iş yerimi açtım. Katkı ve katılımlarından dolayı Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger’e ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Gerzeli vatandaşlarımızı fırınımıza davet ediyorum.” dedi.

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger genç girişimci Kardeşler Ekmek Fırını sahibi Necip Gül’e hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu.

Açılış sonunda pide ikramı yapıldı.

Açılış sonrasında Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Emniyet Müdürü Ünal Arslan, Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç İlim Yayma Cemiyeti Erkek Yurdunu ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger ve beraberindekileri İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Enver Öz, İmam Hatip Lisesi Müdürü Şükrü Çetin ve Sinop Öğretmenevi Müdürü Emin Şimşek karşıladı. Köşger ve beraberindekiler İlim Yayma Cemiyeti Erkek Yurdunun tüm birimlerini gezdi. Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger yurdun tüm eksiklerinin biran önce tamamlanıp resmi açılışının yapılması yönünde talimat verdi.
































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2014, 14:56
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER