Valilik Uyardı

15 Mart 2015 Pazar günü saat 10.00’da yapılacak olan Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı (YGS) ilimizdeki Lise, Yüksek Okul ve Fakültelerde tek oturum halinde yapılacaktır.

Valilik Uyardı

  Sınav esnasında inşaat çalışmalarından kaynaklı gürültü, klakson çalma ve egzoz sesi gibi çeşitli dış etkenlerden kaynaklanan sebepler nedeniyle öğrencilerin dikkati dağılabilmekte buda hiç şüphesiz adayların başarısız olma endişesi ile heyecanlanmalarına sebep olabilmektedir.

  Bu nedenle sınava girecek adaylarımızın sakin ve rahat bir ortamda sınava girebilmeleri için sınav yapılacak binaların çevresinde, güzergâhlarında düğün konvoyu, inşaat çalışmaları, eğlence vb. sebeplerle gürültünün yapılmaması gerekmektedir.

  Bu itibarla YGS’nin İlimizde sağlıklı ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilebilmesi için İl Emniyet Müdürlüğümüzce sınav öncesi, anında ve sonrasında bir takım güvenlik tedbirleri alınmış bu bağlamda sınava giren adayların motivasyonunu bozacak şekilde çevreyi rahatsız eden şahıslar ve işyerleri hakkında Kabahatler Kanununun 36. ve 37. maddeleri gereğince işlem yapılacak ayrıca sınava girecek öğrencilerin ÖSYM Başkanlığınca yasaklanan maddelerle sınavın yapılacağı binaya girmelerine kesinlikle müsaade edilmeyecek ve bu eşyalar hiçbir şekilde emanet altına alınmayacaktır.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2015, 10:05

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER