Vatandaşın amiri değil memuruyuz.

01 Mart 2012 Perşembe günü Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz ve İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin Gerze Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

 Vatandaşın amiri değil memuruyuz.

  Gerze Emniyet Müdürlüğü’nde yeni hizmete giren Pasaport Büro Amirliği’nin açılışına Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Emniyet Müdürü Hasan Akça, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Gerze İlçe  milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Gerze Müftüsü Ömer Yay ve Gerze Emniyet Müdürlüğünün büro malzemelerine yenilenmesinde katkıda bulunan ilçe halkı katıldı.

  Gerze Emniyet Müdürlüğü Konferans salonunda kısa konuşma yapan Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz Emniyet Müdürümüzün İstanbul’dan gelmesinin bir avantaj olduğunu, büyük yerlerdeki hizmetleri buralara taşınması yönünde çalışmalar yaparak gözlemlerini bizlerle paylaşıyor ve önümüz günlerde Emniyet Teşkilatından yeni hizmetler bekleyin diyerek Gerze Emniyet Müdürlüğüne katkıda bulunan tüm vatandaşlara teşekkür ederek sözü İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin’ne bıraktı.

İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin  yapmış olduğu konuşmada tüm yurtta yapılan pasaport işlemleri Ankara’da online olarak aynı saniyesinde görülmektedir, çok acil durumlarda aynı gün alınabilindiğini anlattı. Sinop Merkez, Boyabat, Ayancık ve Gerze ilçesinde Pasaport Büro Amirliğinin var olduğunu, birkaç hafta içerisinde ise Türkeli İlçesinde Pasaport Birim Amirliğinin kurulacağını belirterek artık hizmet vatandaşın ayağına getirilmiştir dedi.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ise konuşmasında İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün Pasaport hizmeti vermesi vatandaşımıza hem zaman kazandıracak hem de ekonomik olarak rahatlama sağlayacaktır. Artık vatandaşımız Pasaport işlemleri için Sinop’a gitmek için ne zaman ne de para harcayacak Bu tür hizmetlerin yaygınlaşması vatandaşımız için kazançtır diyerek İlçe Emniyet Müdürüne teşekkür etti.









































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2012, 13:45
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER